HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (512/935) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: pepo05 ---De milyen béna karakterek is vannak!    
Köszi Sepi!
--- Idézet vége ---
Szivesen  . Igen én is meglepődtem egyik másik karakteren. Elég érdekesek voltak.

--- Idézet vége ---
Én még csak az első adagot néztem át, de már ott nem tudtam eldönteni, kicsodán röhögjek jobban: azon a "tatu-emberen" (armadillo) vagy a fehér lószerűségen(kofi)?  De mondjuk Hulk arcán az a "lelegeltem egy egész Canabis ültetvényt" tipusú mosoly se kutya! De mondjuk jó volt megismerni a karakterek eredeti nevét (apropó tudja valaki valójában mit jelent a "Juggernaut"?Előre is köszi!)

Sepi:

--- Idézetet írta: talgaby ---És már egy rakás csapatkép is van... nem mondom, tényleg lassan minden egyes Marvel-karakterről lesz egy ilyen kép.
--- Idézet vége ---
Egyenlőre csak ennyi lesz belőle, mert ez egy 36 részes kiadványból van, amit azóta nem folytattak (tudtommal legalábbis). Ezek után már csak a "hagyományos" karakterábrázolós kidványok jöttek ki, olyanok, mint amiket Farek is betett egyik-másik Avengers képregénybe.  

--- Idézetet írta: pepo05 ---De milyen béna karakterek is vannak!    
Köszi Sepi!
--- Idézet vége ---
Szivesen  . Igen én is meglepődtem egyik másik karakteren. Elég érdekesek voltak.

pepo05:
De milyen béna karakterek is vannak!    
Köszi Sepi!

talgaby:
És már egy rakás csapatkép is van... nem mondom, tényleg lassan minden egyes Marvel-karakterről lesz egy ilyen kép.

Sepi:
Örömmel tudatom veletek, hogy elkészült a Marvel Karakter Galéria 2-dik része is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése