HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (502/935) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Gabe ---Én azt hittem hogy a csajokra mondta Sepi hogy neki nem jönnek be
--- Idézet vége ---
Igen arra gondoltam, hogy a képek nem jelennek meg, csak nem fogalmaztam egyértelműen  , de most már működik rendesen. Köszi ezeket a képeket, pont ez az első hat kép volt a legjobb.

talgaby:
Jóhogy nincs gond, neked az ideiglenes file-okból töltötte be. Sajna ha egy kép nem jön be azt a gazdája sose tudja...
Kösz a gyors reagálást. És most már nincs is széthúzva a topic.  Bár a szép nénik sincsenek már ott...

Gabe:
Én azt hittem hogy a csajokra mondta Sepi hogy neki nem jönnek be  

Jólvan, szerkesztem a postot. (bár nállam nincs gond  )

talgaby:
Btw Gabe, az első hat tényleg nem jelenik meg. Belemásztam a hsz-be, a linket kimásolva jó. Most nem tudom, hogy nem lehet a képeket külsőleg linkelni, vagy csak a fura cím kavarta-e meg a fórumot...

Gabe:
Mert nem vagy konzol fan  ...
Aki az, és x-boxot koptat odahaza, annak több mint valószínű hogy a hálószoba egyik sarkában egy kis oltár van, DOA ereklyékkel. Az én falamat régen ellepték a DOA-s poszterek, megvan az összes rész ami sima boxra jött, sőt, mikor még nagyon kocka voltam, akkor szerelmes is voltam az egyik csajba  ... (jólvan, nevessetek csak  )  de az már naaagyon régen volt  . De a DOA-s játékok a mai napig a kedvenceim között vannak, és minden szerénytelenség nélkül állítom hogy baromi jól is megy szinte az összes karakterrel a bunyó.  

szerk: hát, Sepi, valószínűleg másnál is "áll" a dolog

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése