HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (499/935) > >>

Galamb:
Sziasztok!Ezt a képet 2001. szept 11.-e ihlette?

--- Idézet ---Engem az az Elektra Angelina Joliera emlékeztet. smiley.gif
Mondjuk Deodato MJ-jében meg volt valami Liv Tyleres.
--- Idézet vége ---
A vegyes galériában meg egy-két Wonder Woman képről Cortney Cox jutott eszembe!

Sepi:

--- Idézetet írta: Ron ---A fekete-fehér galériát nem teljesen értem. Miben különböznek az itt levő képek, mint amik a többi galériában vannak, és ugyancsak fekete-fehérek??
--- Idézet vége ---
Csak annyiban, hogy amikor még elkezdtem az oldal készítését, akkor még úgy terveztem, hogy a fekete-fehér és a szines képek külön galériákban lesznek. Persze később beláttam, hogy ez nem lesz járható út és a már meglévő galériákba is bekerültek a fekete-fehér képek. Csak már korábban leválogattam ezeket a képeket a többiektől és mivel elég sok gyűlt így össze, akkor gondoltam mégis csinálok egy ilyen galériát, amiben ezek a képek benne vannak. Egyszerűbb volt, mint a már meglévő galériákat újraírni.

Ron:
Engem az az Elektra Angelina Joliera emlékeztet.  
Mondjuk Deodato MJ-jében meg volt valami Liv Tyleres.  (asszem valahogy így írják)

A fekete-fehér galériát nem teljesen értem. Miben különböznek az itt levő képek, mint amik a többi galériában vannak, és ugyancsak fekete-fehérek??  

Egyébként meg:    

Sepi:
Szivesen  . Reméljük nem lesz gond továbbra is a neteddel, saját tapasztalatból tudom, hogy az milyen rossz.

--- Idézetet írta: Bundy2020 ---És most nagyon szép munkát végeztél a precízitással, nem találtam hibát (ilyenkor örül az ember  ).
--- Idézet vége ---
És ilyenkor örül a készítő is.  

Bundy2020:
Na végre helyreállt a netem, de ki tudja meddig  

Jók az új képek, köszönet értük!  
És most nagyon szép munkát végeztél a precízitással, nem találtam hibát (ilyenkor örül az ember  ).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése