HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Sepi:
Utánna néztem mind a kettőnek, de igazából csak az utolsót találtam meg, az pedig valami manga szerűség.
És ha már itt vagyok, akkor bejelentem, hogy Bundy testvérünk tegnap küldött egy rahedli képet. Azokból most csak a Fekete Macska Galériát tudtam kibővíteni, több mint 90 kép került fel így . Valamint egy kis igazi ritkaság is felkerült, a Marvel Comics #001-es száma.
talgaby:
Állítólag vmi képregényből, de még nem találtam soha róla infókat. A címe Retribution, a folytatása meg Heaven Sent.
Sepi:
Hűha! Már a múltkori képek sem voltak gyengék, de ezek.... Ilyenkor sajnálja az ember, hogy miért nem inkább ceruzarajznak született . Ilyen csajok mellett biztos nem unatkozna az ember . Köszi szépen a képeket talgaby . Egyébként ezek honnan származnak? Valami képregényből, vagy honnan?
talgaby:
No, egyszer régen linkeltem ide pár tucar képet egy Madison nevű karakterről... úgy véltem, most ideje bemutatni hugicáját, Edent is. Íme:
(FIGYELEM, VANNAK KÖZTÜK (16)-OS KÉPEK IS!)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
kaine:
Nem jelent meg külön újságban, csak a rendes képregények második történeteként 3 részben.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése