HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (472/935) > >>

Galamb:
CW képek: ha nem ismerné az ember a történetet, azt hinné, hogy Amazon feneke miatt tört ki!  

Sepi:

--- Idézetet írta: yosha ---Mondjuk az rejtély hgoy SUpermannek miért változik át a csizmája Herkules-féle pántos balettcipővé (7-8. o.)
--- Idézet vége ---
Érdekes észrevétel, de egy olyan képregénynél, mint ez is, ami valamilyen szintem a szuperhős képregények ősapja volt, el lehet nézni ezt a kis bakit.  
A lényeg az, hogy elérte a célját és még a mai napig is tetszik az embereknek.

yosha:

--- Idézetet írta: Sepi ---Ahogyan igértem kikerültek az oldalra a Batman #001 és a Superman #001 képregények   (habár egy kicsit korábbra terveztem, de ez a hét egy kicsit besűrűsödött  ). Remélem tetszeni fog nektek ez is.
--- Idézet vége ---
Ez kegyetlen jó. Ezer hála, egy élmény volt.
Mondjuk az rejtély hgoy SUpermannek miért változik át a csizmája Herkules-féle pántos balettcipővé (7-8. o.)
Jo volt.
Meg azon gondolkodtam, hgoy annak idején, mikor kitalálták a Jokert, és ez a hihhetetlenül bárgyu verzio volt a bemutatkozóverzioja, vajon komolyan gondolták? nem is az, csak megnézném ugy a jellemfejlődését, hgoy is lett belőle az idők során AZ az őrült...

Node köszi

talgaby:
SG fórumokon úgy van, ahogy Sepi mondja. Regelés, majd jön egy levél, abban egy jelszó, és azt a "Jelszó megváltoztatásához" kell bepötyögni, utána működik majd a Bejelentkezés gomb az új, saját jelszóval.

Sepi:
Pedig tényleg kiírja nekem, hogy van egy ilyen nem aktív felhasználó a te neveddel. Ilyenkor általában az van egyébként, hogy küld egy e-mailt az e-mail címedre egy ideiglenes jelszóval amit belépés előtt meg kell változtatnod, utánna be tudsz lépni. Nézd meg a postafiókodat, ott lennie kell egy üzenetnek a fórumtól. Ha mégsem akkor szólj vissza privátban és törlöm az ideiglenes regisztrációt és másnem megcsinálod újra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése