HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (468/935) > >>

Zerit:
talan a plagizalas vadjat akartak elkerulni, hisz valoszinu, hogy Uderzo-ek nem neztek jol szemmel a crossovernek nevezett dolgokat (sok homage es parodia veszett el igy a sullyesztoben, pedig kb. ugyanannyi parodia keszult errol a kepregenyrol, marmint Asterixrol, mint amennyi hivatalos fuzet)
ezert Oszlopix es nem Obelix a neve a fickonak es allandoan takarasban van az arca, illetve az egesz tortenet nehany szaz evvel kesobb tortenik, mint az Asterix sorozat, magyaran Asterix mar csak legendas hos, akire Jimmy nagyon hasonlit a gallok szerint, miutan feloltotte magara Asterix ruhait
nade majd a Buborekhamozo elso szamaban olvashatunk errol a kepregenyrol egy cikket, talan ott tobb minden kiderul

Galamb:
Ez a barátok köztös nagyon kemény!           Ha lesz szavazás, biztos erre voksolok!
 Crossover ötlet: Vuk vs. Zorró?
Sepi, lassan átnevezheted az oldalad Sepi's gallery and Comicsmuseum-nak!  Bár őszintén szolva ez a crossover abszolút nem jött be, erőltetett nagyon, ráadásul mi az hogy nem szerepel benne Asterix? Ráadásul Obelixet is marha gáz módon rajzolták meg. De ezért jó hogy kiraktad! És persze, köszönet Zeritnek is!

Sepi:

--- Idézetet írta: yosha ---JUJUJUUUJ, ez nagggyon durva volt!!! Ehhez ész kellett hgoy valaki pont ezt a crossovert megirja. Sztem elég jóra sikerült ahoz képest hgoy mennyire távol áll egymástol a két szereplő. A kérdés már csak az hogy hogy mentek vissza a jövőbe...
Hát kösz, egy élmény volt.
--- Idézet vége ---
Szerintem is egy nagyon jó kis élmény ez a képregény. Nekem is leesett az állam amikor Zerit átadta nekem  . Sok crossoverről hallottam már, de egy ilyenről még álmodni sem mertem volna.  Kiváncsi vagyok, hogy vajon léteztek-e még hasonló kiadványok, pedig lehettek volna jó kis párosítások: Spider-Man vs Pink Panther, Punisher vs Lucky Luke...  

--- Idézetet írta: Troll ---Helló erre a képre kérnék jó buborék szövegeket.
--- Idézet vége ---
"...és ti még mindig csak a Polgár Háborúval foglalkoztok??!"
"Nem csak a WWH szine a zöld."

yosha:

A legjobbakat megcsinálom szépre.
Vagy akár ti is feltehetitek őket.
--- Idézet vége ---

Hmm...

Őrangyalok

vagy
Egy jobb világért...

vagy
Mikor már nincs több remény...
...ők itt lesznek az Igazságért!

vagy
miért pont a Barátok köztnél megy el az áram?? LÁMPÁS!!!

Galamb:

A legjobbakat megcsinálom szépre.
Vagy akár ti is feltehetitek őket.
--- Idézet vége ---
Az Igazság örzéséhez néha egy hős kevés!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése