HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (467/935) > >>

Zerit:

--- Idézetet írta: talgaby ---De, fonetikusan igen.  Csak akor is furcsa volt...
--- Idézet vége ---
persze ez hiba, szo se rola... de akkor meg nagyon kezdo voltam es nem mertem beleszolni Dent forditasaba

--- Idézet ---De most hogy már tudom, hogy ez nem hivatalos dolog volt, így tényleg elég vicces!
--- Idézet vége ---

hivatalosnak hivatalos, de valszeg ennyit engedtek meg a franciak a szerzodesben, vagy kitudja... ugyan nem reklam, de a Buborekhamozoban epp errol a kepregenyrol lesz cikk, amint mar irtam lentebb

Galamb:

--- Idézetet írta: Zerit ---ezert Oszlopix es nem Obelix a neve a fickonak es allandoan takarasban van az arca,
--- Idézet vége ---
Én meg azt hittem, hogy a honosítás következtében lett Oszlopix Obelixből, mert ezt viccesebbnek találtátok (ami végülis igaz).  Azt hittem, hogy az Action Comics rendesen engedélyt kért a franciáktól, hogy használhassák a szereplőket, és csak azért csinálták ezt a sok változtatást, mert így jobban illeszkedik az amerikai kultúrához!   De most hogy már tudom, hogy ez nem hivatalos dolog volt, így tényleg elég vicces!

talgaby:
De, fonetikusan igen.  Csak akor is furcsa volt...

Zerit:

--- Idézetet írta: talgaby ---Ezek még érthetőek is, de hogy lett Supermanből "Szupermen"?
--- Idézet vége ---

miert? nem igy irjak fonetikusan?

talgaby:
Ezek még érthetőek is, de hogy lett Supermanből "Szupermen"?
Mindenesetre jó kis képregény lett, érdekes ötletet dolgozott fel, meg kell hagyni. Köszi Zerit (meg persze Achilles Dentnek is...)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése