HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Sepi:
Végre sikerült frissítenem, úgyhogy mehettek megnézni a Torpedó Galériát, valamint a pepo05 segítségével készült Pókember Galéria 3-at.
beigli69:
Bocsi hogy beleszólok.
Zerit azok hol tudnák beszerezni ezt a művet, akik nem régóta vetették bele magukat a képregények közé ? (ha jó kár lenne érte csak mert akkor érdektelenségbe fulladt)(ja nem achiles dent oldala az ahol kockánként vannak az anyagok ?)
Zerit:
--- Idézetet írta: talgaby ---Oszd meg velünk a digitális változatát, és lesz, aki olvassa majd a sorozatot a fórumozók közül.
--- Idézet vége ---
evekig ott allt Achilles Dent oldalan honositva, mind a 6 resz
ugyhogy velemenyem szerint az erdektelensegnek koszonheto, hogy ez a kepregeny sokak szamara ismeretlen
nem fantasy, inkabb sci fi...
Sepi:
--- Idézetet írta: Zerit ---csak baromira rossz erzes, hogy nincs kivel megbeszeljem, mert senki sem ismeri ezt a sorozatot
--- Idézet vége ---
Nem abból a sorozatból van az avatarod is véletlenül? Én eddig csak az első számával találkoztam (de most, hogy említetted utánna is nézek a többinek). Érdekes kis képregény, bár még nem olvastam el, de így elsőre egy kis jópofa fantasynak tűnt nekem.
talgaby:
Oszd meg velünk a digitális változatát, és lesz, aki olvassa majd a sorozatot a fórumozók közül.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése