HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (436/935) > >>

talgaby:
Gabe úgy gondolta, hogy némyel poént nem árt egy picit korszerűsíteni... nem is hittem volna, hogy akadnak éles szemű olvasók, akik majd észreveszik...

Schmatzy:
Hehe, upgrade-elünk? GameBoy Color helyett Nintendo DS?
(Egy jé, megjegyeztem. Mindig tanulnak újat a korrekt orrúak is.)

Sepi:
Akkor jobb híján most itt van egy kisebb képfrissítés: először is újabb World War Hulk képek kerültek fel Bundy2020-nak köszönhetően (a 305-től vannak az újak   ). Aztán itt a Marvel Official Handbookjának az újabb száma, és ne feledjük el a Penny Arcade képsorok újabb példányát sem.

talgaby:
No igen, ez előfordulhat. A strip elégé hánytatott sorsú volt szegénykém, egyébként gyakorlatilag  aharmadik fordításom, több, mint egy éve készült, amikor csak kezdtem belerázódni az egészbe. Úgyhogy nem garantálom, hogy ez volt az egyetlen.
Ja, és "híján".

Schmatzy:
Na akkor jobb híjján (ezt két jével kell írni egyáltalán?) véleményezzük ide a Penny Arcade-et.

Jó a cucc, várom a durvulást, de egy félrefordítást szeretnék megemlíteni, mégpedig ezt: én inkább úgy fordítanám az eredeti ismeretében, hogy "Tarthatnánk apró dolgokat a kipucolt koponyájában". Megjegyzen, ezt a poént első olvasásra nem értettem, mostmár legalább tudom, miért.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése