Hali hali hali halil hó!!!
Előzetes beharangozás: nemsokára érkezik a Go in to Black Marvel mini Kanasztától!
De ezt csak azért mondom el, mert nem volt mit írjak, holott én akartam írni. Persze kérdéses, hogy én miért akarok pont most, a semmiről írni, de ha jobban a dolog mögé nézünk, könnyedén eljuthatunk a megoldáshoz. Miután ez a különös rejtély se olyan rejtélyes már, nyugodtan elárulhatjuk a szívszorongató csőcseléknek, hogy a Batman nem szereti a kéket. Ez persze újabb kérdések és bonyodalmak sorát indíthatná el, de mindenki nagy szerencséjére a válasz ugyancsak az orrunk elött hever. Miután kikövetkeztettük, hogy a Batman miért nem szereti a kéket, belebotolhatunk abba a hibába, hogy nagyon elbízzuk magunkat, ami súlyos következményekkel járhat a közeljövőben, de mindenezk gyökere már a távoli múltban is észlelhető. Mert a kontinitációs atomfegyver elmélet szerint a geotermikus egyenlítő mentén kialakuló gomolyfelhők már a dinoszauroszok idejében is észlelhetőek voltak, egyesek szerint a sterilizációs geofészek miatt kiszáradtak az óriási fenevadak. A Megoldás kulcsáért tehát rettentően messze kell nyúlni, ha rá akarunk jönni, hogy ez a hülye mit hablatyolt itt össze, és mi magunk miért voltunk olyan elszántak, hogy végigolvasva megpróbáljuk megérteni szegényke elborult elméjét, és akkor most még csak nem is terpeszkedtem írás közben.
Pedig a válasz egyszerű... [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Jó újra itt[/span]