HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (347/935) > >>

Genzo:

--- Idézetet írta: zozi56 ---A képkockák nem egyformák (az első alján kilóg a fű, a harmadikon meg mintha árnyék (?) lenne, a negyediken kilóg a labda), a szöveg betűtípusát szerintem cseréld, a tördelésén változtass (ezt majd elmagyarázzák neked a beírók, hogy kell, én sem tudom  ). Mást most nem látok. Amúgy jó lett.  A füvet hogyan csináltad?
--- Idézet vége ---
kösz szépen az épitő kritikát, pont ilyen tanácsokra számitottam, és minddel egyet is értek, igyekszem is javitani. Azért életem első képregényének elmegy szerintem, még nem vagyok egyetemista, hogy profi munkákat csináljak, de ezek a tanácsok hasznomra válnak, és várom mások véleményét is. A füvet pedig simán brushal csináltam. Ott volt az alap photoshop brushok között, de szedtem külön is párat.

zozi56:
A képkockák nem egyformák (az első alján kilóg a fű, a harmadikon meg mintha árnyék (?) lenne, a negyediken kilóg a labda), a szöveg betűtípusát szerintem cseréld, a tördelésén változtass (ezt majd elmagyarázzák neked a beírók, hogy kell, én sem tudom ). Mást most nem látok. Amúgy jó lett.  A füvet hogyan csináltad?

Genzo:
Egyetemre való felkészülés céljából szoktam járni rajzórára, és most azt a feladatot kaptam, hogy csináljak egy képregényt amiben egy csiga a főszereplő. Megcsináltam az első képsort, és gondoltam kirakom ide is, kiváncsi vagyok a profik véleményére. Itt van csak nektek, exkluzivan:
 ). Remélem tetszik. Amúgy lesznek még képsorok, de azt majd egy csokorban megtaláljátok a blogon.

Predash:
Nem profi, de nem mondtam hogy amatőr.  

Genzo:
kinek mi a profi  az en ps szintemhez kepest ez profi munka, elhiszem hogy neked nem  akkor a wallpapereim, amiket linkeltem par sorral lejjeb, meg az amator szintnel is gyengebbek, ha ez nem profi

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése