HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin ---
--- Idézetet írta: Sepi ---Lehet, hogy csak kihallgatta, amikor másnál bemutatkoztál. Én is így találkoztam Farekkel először. Én is épp bemutatkoztam valakinek, ő meg pont mellettem állt.
--- Idézet vége ---
Nem hinném mivel csak egyszer mondtam a nevemet azt is akkor amikor aláírást kértem de akkor már tudta.
--- Idézet vége ---
A titok nyitja pusztán annyi, hogy ha jól emlékszem, akkor az Ami Kapis oldalra kérted az autogramot, vagy a Víziósra Ebből nem volt nehéz kikövetkeztetni.
Recsi:
--- Idézetet írta: zozi56 ---Az utolsó képpel akár koldulni is elmehetnék, ott biztos mindenki megsajnál.
--- Idézet vége ---
Olyan az arcberendezésed mint a Voltban a kutyának, amikor a macska tanítja koldulni a lakókocsik között.
Egyáltalán te hoztad azt a kiflit, vagy csak a kezedbe nyomta valamelyik arra járó-kelő ?
Asys:
Én sajnos nem tudtam elmenni...
Majd talán legközelebb!
Amondin:
--- Idézetet írta: Sepi ---Lehet, hogy csak kihallgatta, amikor másnál bemutatkoztál. Én is így találkoztam Farekkel először. Én is épp bemutatkoztam valakinek, ő meg pont mellettem állt.
--- Idézet vége ---
Nem hinném mivel csak egyszer mondtam a nevemet azt is akkor amikor aláírást kértem de akkor már tudta.
Ben Reilly:
Jobb későn mint soha.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése