HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (335/935) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin ---
--- Idézetet írta: Sepi ---Lehet, hogy csak kihallgatta, amikor másnál bemutatkoztál.  Én is így találkoztam Farekkel először. Én is épp bemutatkoztam valakinek, ő meg pont mellettem állt.
--- Idézet vége ---

Nem hinném mivel csak egyszer mondtam a nevemet azt is akkor amikor aláírást kértem de akkor már tudta.

--- Idézet vége ---
A titok nyitja pusztán annyi, hogy ha jól emlékszem, akkor az Ami Kapis oldalra kérted az autogramot, vagy a Víziósra  Ebből nem volt nehéz kikövetkeztetni.

Recsi:

--- Idézetet írta: zozi56 ---Az utolsó képpel akár koldulni is elmehetnék, ott biztos mindenki megsajnál.
--- Idézet vége ---
Olyan az arcberendezésed mint a Voltban a kutyának, amikor a macska tanítja koldulni a lakókocsik között.
Egyáltalán te hoztad azt a kiflit, vagy csak a kezedbe nyomta valamelyik arra járó-kelő  ?

Asys:
Én sajnos nem tudtam elmenni...  
Majd talán legközelebb!  

Amondin:

--- Idézetet írta: Sepi ---Lehet, hogy csak kihallgatta, amikor másnál bemutatkoztál.  Én is így találkoztam Farekkel először. Én is épp bemutatkoztam valakinek, ő meg pont mellettem állt.
--- Idézet vége ---

Nem hinném mivel csak egyszer mondtam a nevemet azt is akkor amikor aláírást kértem de akkor már tudta.

Ben Reilly:
Jobb későn mint soha.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése