HálóZsák fórumok > OFF topik

Képes Topik

<< < (309/935) > >>

Schmatzy:
Nocsak vannak itt régimódi emberek. Nagyon helyes. ;D
Viszont ebben az esetben visszaveszek az arcomból, mert a Marsig én még nem jutottam el, szégyen-gyalázat, de ez van.

talgaby:
Nekem is megvan a komplett játék átírásához szükséges útmutató, a bázisoktól az egységeken át a felszerelés minden statisztikájáig. De alapból a fegyverek közül szvsz akkor is lézerpuska. A pszi elengedhetetlen idővel, sokszor marha jó katonákat kell kirúgni miatta, de a teljes csapatot nem szoktam felszerelni vele, mert ha arra várok, hogy a tankok felkutassák őket és mindet agykontrolláljam, simán lehet, hogy az egyik körben egyszer csak alulról berepül egy idegen gránát a csapat kellős közepébe, és a repülő páncél se tesz csodákat...

Sepi:
Én az idegenekkel végeztetem el a piszkos munkát. Pszi-fegyverrel átveszem felettük az irányítást és hadd gyilkolják egymást.  :D
Az időegység meg egy relatív dolog, mert én megtaláltam, hogy hol kell átírni a programban a kódot, hogy olyan 200 körül legyen az időegység.  ;D

talgaby:
Szerintem nem, abban a játékban magasan a lézerpuska a legjobb fegyver. Egyrészt nem immúnis ellene a terroregységek fele, másrészt sokkal pontosabb, és kevesebb időegységet visz el egy sorozat is vele. Az átlag nyolc fős csapatomban általában egyetlen nehézplazma van, és azt is inkább az elíriumvadászat közben használom.
Az idegen rakétavető, na az a cuki fegyver. A Marsra nem is szoktam mást vinni, csak azt, egy tonna lőszert hozzá, meg mindenkinek egy lézerpisztolyt oldalfegyvernek. Ufókereséssel meg nem kell tökölni, szisztematikusan felrobbantom az egész kócerájt, és nem kell aggódnom amiatt, hogy melyik sarok mögül akarnak lelőni. ;D

Sepi:
Vagy elég ha csak valakinél van pszi-puska.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése