HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Merovingi:
--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. Október 01., 09:52:46 ---Mondjuk az azért vicces, hogy bejelentkezés, és így account nélkül láthatóak az iwiwről hotlinkelt képek.
--- Idézet vége ---
Ezt tudtam én is,csak Ben tanácsolta hogy ide is rakjam fel :badteeth: Egyébként ahogy tg is mondta a SpiderTom-on viccesebb volt :)
talgaby:
Mert eltévesztette a fórumot. A SpiderTom fórumán ez a dolog, hiszitek vagy sem, vicces volt így. :)
Schmatzy:
Mondjuk az azért vicces, hogy bejelentkezés, és így account nélkül láthatóak az iwiwről hotlinkelt képek. Egyébként pedig a kép címében benne van a userid, amit az iwiwbe beírva bárki kiderítheti köbö 13 másodperc alatt, hogy kiről is van szó, ahogyan azt én is tettem.
Egyébként pedig nitroval vagyok: erre miért is volt szükség? Lehet, hogy csak túl reggel van, de én nem látom a poén jellegét (vagy poénjellegét).
Nitro:
Most ezt miért kellett?
Merovingi:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Szeptember 30., 19:14:38 ---Jesszum pepi, ezt meg honnan szedted?
--- Idézet vége ---
Iwiw ;D
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Szeptember 30., 20:07:21 ---Anyám, borogass. Én meg úgy érzem, hogy hamarosan Mero lesz kizárva az oldalról! :lol: ;D :badteeth:
--- Idézet vége ---
Erröl is ? :( Most miért ?? :headscratch: :brow: ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése