HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
turkia:
Igen, Arnie az, nagyon csípem a sztorijait. :D
Jó ez a levél, az Emlékmás című önéletrajzi könyvében is benne van. Ott írja, hogy a csávó, akinek írta, "rájött, hogy mekkora se..fej volt" és írt egy illedelmes levelet utána Arnoldnak, amiben megköszönte, hogy Arnie mégis támogatta a pasi valamilyen kezdeményezését.
Erre Arnie válaszolt, ott pedig már az volt kiolvasható a sorokból, hogy "szívesen". ;D
Amúgy a pasi először nem jött rá a "fuck you" olvasatra, ezért a T-800 sajtósa szivárogtatta ki.
Igen, Arnold "tréfái" elég híresek, pl ott volt a fiktív és talán veszélyes sódiéta még testépítő korából, vagy a pózolási "tanácsai". :cool:
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 04., 13:59:54 ---Nem csoda, hogy a tudományos életben az amcsik is legtöbbször a metrikust használják. Nyilván büszkeségből nem adják fel ezt se, meg azt a hülye 3 villás konnektordugót. Egyébként mikor Arnold a kiköltözése után kőműveskedett, direkt centimétert használtak a haverjával, mert azt mondta, ettől olyan tudományosabbnak látták őket. :D
--- Idézet vége ---
Arnold? Mármint Schwarzenegger?
Nagy arc a csávó. Egyszer olvastam, hogy még kormányzó korában írt egy elutasító levelet, a sorok első betűiből pedig a FUCK YOU"-t lehetett kiolvasni, amit persze a szokásos "véletlen egybeeséssel" magyarázott/tak. :lol:
És meg is találtam.
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Szeptember 03., 00:54:12 ---HeirToGrievous: egyébként is milyen hülye név már az, hogy Mérföldek?! :hehe: Az amerikaiak igazán átálhatnának már a metrikus rendszerre.
--- Idézet vége ---
Szerintem latin, esetleg spanyol. :badteeth:
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Szeptember 05., 00:18:53 ---
--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol: :lol: Ez hatalmas.
Még egyszerűbb magyarázat? A "kilo" jelentése "ezer".
turkia:
Jé, Intruder válaszában telefonon nézve ott van a paradicsomos példa, asztalin nézve meg nincs.
Itt valami machináció van.
Soros?
Vagy munkahelyi szűrő, nemtom. :headscratch:
Intruder:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 04., 13:59:54 ---1 mérföld= 1760 yard = 5280 láb
1 yard= 3 láb
1 láb= 12 hüvelyk
Meg még képesek ilyen 1/12-ed hüvelykekkel is számolni.
--- Idézet vége ---
turkia:
1 mérföld= 1760 yard = 5280 láb
1 yard= 3 láb
1 láb= 12 hüvelyk
Meg még képesek ilyen 1/12-ed hüvelykekkel is számolni.
Senki ne mondja, hogy ez logikus, meg hogy egy gyereknek könnyebben elképzelhető, hogy mekkora egy láb. Tehát egy láb mérete 30.48 cm. Vita nincs.
Ezzel az erővel lehetne a sebességben alapvetés az "egy vágtázó ló sebessége". Biztos könnyen elképzeli egy gyerek azt is.
1 km = 1000 m
1 m = 100 cm
Lehetetlen, hogy ne a metrikus legyen logikusabb és könnyebben használható.
Pár éve Angliában voltam ismerőslátogatóban és kértem egy korsó sört.
Litert mondtam, pintben kérdeztek vissza, mutogatásban maradtunk.
Nem ízlett.
Olyan rossz kajákat életemben nem ettem, egy hétig jártunk a Lidl-be konzervet meg túrót venni. A fürdőben akkora pók volt, hogy majdnem elbotlottam benne. Ennyit angliai élményeimről. Nem egy romantikus Csengetett, M'lord?.
Nem csoda, hogy a tudományos életben az amcsik is legtöbbször a metrikust használják. Nyilván büszkeségből nem adják fel ezt se, meg azt a hülye 3 villás konnektordugót. Egyébként mikor Arnold a kiköltözése után kőműveskedett, direkt centimétert használtak a haverjával, mert azt mondta, ettől olyan tudományosabbnak látták őket. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése