HálóZsák fórumok > OFF topik
Képes Topik
Genzo:
Az arra utal, amikor napokig/hetekig az a fő hír, hogy Dundika elutazott Dubaiba, ahol a tengerparton barnította magát, és esetleg összejött egy ottani fiatalemberrel, aztán pár hét múlva jön egy interjú Dundikával, miszerint nem is volt Dubaiban, hanem a Kanári szigeteken volt. Aztán napokig az a főcikk, hogy mit csinálhatott Dundika a Kanári szigeteken, aztán kiderül hogy nem is ott volt stb stb stb... :)
Vagy ugyanilyen például a "Bódy Szilvi összejött Majkával" hírszenzáció, aztán egy hét múlva pedig a főcím a Blikkben, vagy a Hot!-ban: "MAJKA: Ki a **** az a Bódy Szilvi?"
(megjegyzem, a fenti "hírek" az én elmém szüleményei, mielőtt valaki meglepődik, hogy lemaradt valamiről :) )
zozi56:
Nekem is a Felnőttfilmezés -> "Nem filmeztem" -> "Fiatal voltam..." hármas tetszik nagyon. :) Viszont a Dubai-osat nem értem.
Genzo:
Ez nagyon jó, és milyen igaz. :lol: Kedvenceim a "Dubaj --> Bors: Nem Dubajoztam" meg a "Felnőttfilmezés --> Blikk: Nem filmeztem..." De az egész úgy ahogy van, vagány. :lol:
zozi56:
Usagi Yojimbo:
--- Idézetet írta: Zerit - 2011. Március 16., 05:21:37 ---
--- Idézet vége ---
De jó :lol:, még sosem gondoltam erre. Amúgy tényleg van nagyon sok karakter, akit szerintem a másikról koppintottak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése