Én is nagyon jól éreztem magamat a börzén. Most, hogy már volt egy kis tapasztalatom, hogy hogyan mennek itt a dolgok tovább maradtam mint legutóbb, és többet is vettem mint legutóbb.
Én is találkoztam a többiekkel, nagyrészt Farekkal és Aldarionnal beszélgettem, de találkoztam még Zozival, Talgabyval, Sepivel, és Galambbal is(nem probléma, hogy nem mutatkoztál be, mert egy idő után rá jöttem, hogy ki is vagy, csak először azt hittem te is valamelyik Hálózsák tag vagy, de aztán rájöttem kizárásos alapon, hogy ki lehetsz.

)
Én is elég sok képregény vettem úgymint: Bosszú Angyalai Kitörés, Marvel Könyvek Pókember Venom, Csodálatos pókember 59(ez valamiért amikor megjelent nem érkezett el oda ahol lakom, de most már végre sikerült megvennem) Pókember és a Démonírtók, valamint Farektől ajándékba kaptam a Bosszú Angyalai 2005-ös karakterismertetőjét. És persze a Magic Suttogó Erdő című könyvet is megvettem. Nekem valahogy nem tűnt úgy hogy valami sokan lennének, de ez lehet, hogy csak azért volt mert túlságosan is el voltam foglalva.

Remélem a következőre is el tudok menni, kár lenne kihagyni.