Végre feljutok a fórumra és erre az a hír fogad hogy Sámson doki kiszáll

Nos lehet őt szeretni vagy nem szeretni vérmérséklettől függően de az tagadhatatlan hogy már elég sokat letett az asztalra. Mint ahogyan ő is említi 224 db teljes fordítást köszönhetünk neki és ezek jó részénél ő végezte a beírást is.

Arról nem is beszélve hogy olyan karaktereket, csapatokat és képregényeket ismertetett meg mint Supergirl, Tini Titánok vagy épp a Viharos édenkert.
Számomra elfogadható az ha egy ember egy bizonyos életkorhoz érve eljut arra az elhatározásra hogy át kell hogy értékelje az eddigi életét. Mik is a prioritások stb.
Egyfelől ott van a hétköznapi élet tele kihívásokkal, iskola majd munka netán a családalapítás gondolata; másik oldalról pedig a sokszor hálátlan honosítás. Az olvasók többsége -köztük én is - már-már természetesnek veszik hogy naponta újabbnál újabb képregényeket olvashatnak. Arról viszont nem gondolkodnak mekkora munka is ez és mennyi idő ráfordítást igényel. Szóval jogosan várnák el az ezen dolgozók a hozzászólásokat véleménynyilvánításokat amivel bizony én is adós vagyok.
Ezt csak úgy lehet vállalni ha az embert már-már valamiféle küldetéstudat vezérli, különben az egész lélekölő robottá válik.
Ugyanakkor nem tagadom hogy szomorú lennék ha az általa vitt sorozatok félbeszakadnának.
Én azon olvasók táborát erősítem aki egyben szereti olvasni az egyes történeteket. Mindig öröm ha egy sorozat lezárul és nagy bánat ha valami félbeszakad.
Remélem lesz vagy lesznek olyanok akik átveszik a Dokitól a stafétabotot.
Továbbá bízom abban is hogy egy kis feltöltődés után újult erővel veti bele magát ismét a munkába . Ha nem itt akkor máshol.
Végezetül nem marad más hátra hogy további sikeres élet kívánjak neki és azt hogy mindig azt csinálja amit szeret.