@Aldarion:
Nekem egy iskolai táskám volt, meg egy túrakocsit taposó T-Rex-es pólóm, de mintha én nem lettem volna nagy király.

Viszont volt egy Dragon Ball-os pólóm, és ha jól emlékszem én azzal voltam nagy király.

De lehet, hogy mégsem.

Kicsit rég volt.
Jurassic Parkból egy vizet köpködő Dilophoszauruszom volt, amit viszont egy osztálykirándulás során el is hagytam. Erről jut eszembe!
Megkaptam "Az Elveszett Világ: Jurassic Park" regényváltozatát, amit később elvesztettem.
Meglett "Az Elveszett Világ: Jurassic Park" képregényváltozata... Na! Ki találjátok? Igen. Azt is elvesztettem.
Annak idején nagyon megvoltam átkozva, így "Az Elveszett Világ" számomra sokáig elveszett volt, de ma már mindkettő megvan. De most komolyan! Tényleg mindkettő megvan!
Bár jó lenne beszerezni egy vízköpő Dilophoszauruszt. Ha jól emlékszem egyszer 9E-ért volt fent a vaterán, de az kicsit sok lett volna érte.

Feltűnt nektek, hogy mindig a barátoknak, szomszédoknak, rokonoknak voltak a legmenőbb játékaik, cuccaik?
Mondasz valamit. Egyik osztálytársamnak ha jól emlékszem az összes dínó megvolt a Jurassic Parkból, még a T-Rex is!