Én is kerestem a kirakatban az előző számban beígért füzet borítóját.
Bár én a Semicnél előfizető voltam, szóval nekem a postás hozta ilyen barna, alul-felül nyitott, boríték izében a képregényt. Volt, hogy olyanokat is kaptam szép számmal, amire elő se fizettem: Marvel Extra, X-men, Batman&Superman, vagy még egy példányt a Transformers-ből. 
Én sokszor szerettem volna előfizetni a képregényekre, de sajnos erre gyerekkoromban soha nem került sor. Egyrészt a szüleimtől nem tudtam kikönyörögni, hogy adjanak annyi pénzt, másrészt meg én is sajnáltam volna annyi pénzt egyben kiadni. Csak amikor már elmentem dolgozni, akkor fizettem elő, de pechemre akkor már csak a Pókember volt az egyetlen értelmes sorozat amire lehetett, és persze ahogy befizettem a csekket meg is szűnt, csak később az újraindításnál fizettem elő rá. De abban az időben én is mindig amikor elmentem az újságos mellett, akkor természetesen megnéztem és ha láttam, hogy ott van a képregény, akkor rohantam is haza, hogy megkeressem a postaládában.
És emlékszem, mekkora sokkot kaptam, mikor a régi Semices Pókember 128. részét már égre földre kerestem hónapok óta, és erre egy újságos mondta, hogy megszűnt a kiadvány... :O
Nekem abban pont az volt a sokk, ahogy említettem is, pont akkor döntöttem el, hogy előfizetek a sorozatra (talán még pont a 127-es számban volt a csekk), és a képregény helyett egy levelet kaptam a kiadótól, hogy megszűnt a sorozat.

Így választhattam, hogy a pénzt kérem vissza, vagy beszámítják az előfizetésem valami másra.