HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (197/1125) > >>

zozi56:
Megvolt a forgatókönyv arra az esetre is, ha nem sikerült volna a visszatérés, és örökre a Holdon maradtak volna. Miután Nixon elnök felhívta volna Armstrong és Aldrin (leendő) özvegyeit, az alábbi beszédet mondta volna el:

Farek:
Ámen.

Predash:
http://www.origo.hu/tudomany/20120825-meghalt-neil-armstrong-az-elso-ember-aki-a-holdra-lepett.html
Nyugodjon békében.

Usagi Yojimbo:
Elképzelhető, bár a Bosszú Angyalait átfutottam, de nem találtam egyezést (1 számom van belőle, kaptam valahonnan ajándékba), viszont a rajzoló ugyanaz a személy. Az viszont 100%, hogy itt a HZs-n többet dolgoztak vele, mert az Egmont-os egy része angolul van (az Avengers feliratot még megértem, de nem igaz, hogy a hősök nevét nem tudták volna magyarul leírni (Giant-girl, Storm stb.)
Tudom, nem sok információ, de remélem segíthettem.

talgaby:
Tudom, kissé vaktában tüzelés, de egy kérdés a fórumozókhoz:
Veszi valaki az Egmont kiadó Marvel Super-Heroes című sorozatát (igen, ez a magyar címe)? Ha igen, meg tudná nekem mondani, mely történetek mennek benne? Vagy még konkrétabban: az oldalunkon megtalálható Marvel Kalandok Bosszú Angyalai/Fantasztikus Négyes című sorozatok zanzásítása található tényleg meg benne?
(Igazából egy nyers szken lenne a legjobb a képregényes részéből, mert kíváncsi volnék valamire, de annak híján egy olvasói megerősítés is megtenné.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése