HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Sepi:
Szia! A felsoroltak közül legalább három nem működő oldal. Elérhető még, de már új dolgok nincsenek rajtuk. A többi oldal linkjét megtalálod a főoldalon, jobb oldalt a linkek hasábban. Bár azok között is van több olyan is, ami már nem működik.
SithStoner:
Sziasztok! Tudnátok írni nekem még működő képregény honosító oldalakat? elég sokat találtam, de hátha lelek valami újra ezeket találtam idáig:
coolcomics,blateco,c4a,punkomics,viharsziget,chronopolis
HeirToGrievous:
Ha innen nézzük, akkor így már van értelme, viszont a havonta akár 8 különböző borítóval megjelenő képregényeknek hála - nem is beszélve az #1 számokról, amiket néha 24 különféle borítóval adnak ki - már így is túlkínálat van, melyek nagy része általában a terjesztők nyakán marad, s amiktől néha csak jelentős árcsökkentéssel képesek megszabadulni, ha képesek rá egyáltalán.
A képregényboltosok már többször felszólaltak ez ellen a terjesztési módszer ellen, de a kiadókat rohadtul hidegen hagyja a panaszuk.
Aldarion:
Én igen. Azt, hogy nem akarják, hogy egymáshoz viszonyítva megcsússzanak a megjelenések. Gondolj bele, aki papír alapon gyűjt, le fog maradni akár 2-3 füzettel is, az pedig aligha érné meg a kiadóknak, hogy a lemaradást egy hónapon belül kiküldjék bolti forgalomba, mert masszív túlkínálat lenne. Viszont ha digitálisan kiadják, akkor emiatt az összes fordulat azelőtt fent lesz a neten, hogy a papírpárti vásárlók megvennék a füzeteket. Persze ez csak az én meglátásom, de látok ebben is rációt.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Farek - 2020. Április 14., 15:24:51 ---https://index.hu/kultur/2020/04/14/digitalisan_sem_adja_ki_most_a_marvel_a_kepregenyeit/
Képregény kiadást rendesen megroppantja ez a helyzet.
--- Idézet vége ---
Úgy tűnik a digitális eladások, a korábbi hírekkel ellentétben, mégsem hoznak annyi pénzt, mint a fizikaiak. Mást ugyanis nem tudok elképzelni a digitális megjelenés elmaradásának magyarázataként.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése