HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (182/1125) > >>

jocibmx:
Igen, az árak mehetnének még lejjebb, de szerintem több előnye van mint hátránya. Ha tetszik valami, és támogatni akarom a készítőket akkor meg kell rendelnem a gyűjteményest, amire sokszor elég sokat kell várni, és egyszerre kell kifizetni egy nagyobb összeget.  Meg ugye idővel az is elrongyolódhat az olvasástól stb, főleg a paperback verziók. Szval ilyen szempontból talán jobban megéri a digitális verzió, egyedül csak az a bajom, hogy egyenlőre én is csak az asztali gépet/laptopot tudom használni olvasásra, és nem tom pontosan a comixology dolgait hogyan is tudnám ilyen formában olvasni, úgy hogy ne kelljen használni a béna online olvasójukat. ( A guided view egyébként nem rossz sokszor, de egészen más élmény vele a képregényolvasás)
Másrészt viszont nem tudom mi történik abban az esetben, ha esetleg meghal valahogy a comixology-s account és akkor elveszik az addig megvett összes képregény elérhetősége?

Balakin:
Nekem annyi a bajom ezzel a digitális vásárlással, hogy tudtommal nem birtoklod a képregényt, csak kapsz egy kódot és olvashatod az appon. Viszont nem is sokkal olcsóbb mint a papír alapú (legalább is olyanok esetében, akik papíron és digitálisan is kiadják mitn MArvel vagy DC).
Várni a trade-ekre szerintem kifizetődő, viszont úgy meg nem leszel naprakész ugye.
Nekem amúgy nicns semmiféle táblám amin olvashatnék ,szóval vagy asztali gépen olvasok szkennt, vagy papír alapon de inkább utóbbit preferálom, eléggé türelmetlen vagyok ha gépen kell olvasnom. Az a "szerencsém", hogy elég rossz a memóriám és mivel sok mindent olvasok ezért sokat el is felejtek, mire kijönnek trade-ben (főleg ha várok pl egy deluxe hc-re). :D
De az utóbbi időben rászoktam arra, hogy kockáztatok és megveszek olyan képregényeket is, amiket még sose olvastam mondjuk szkennben, de érdekelnek. Max ha nem tetszik eladom (vigyázok rájuk, szóval sokat nem bukhatok de eddig 1-2 van csak amit eladnék talán de azokat is csak akkor ha barátnőmnek se jönnek be annyira). De van pár sorozat amit 2-3 szám után hagytam abba, hogy oké, ez jó, de szívesebben olvasom majd ha kijönnek a gyűjteményesek.

jocibmx:
Eléggé beleástam magam a digitális képregényolvasásba az elmúlt pár napban, de még mindig sok a fekete folt. Van közületek valaki, aki pl. valami tablettel használja a comixologyt? Érdekelne milyen gépet érdemes használni hozzá stb.(mindenki mást mond neten)  Vagy van e egyáltalán olyan aki itt olvas úgy valami sorozatot, hogy minden egyes részért fizet is érte comixologyn keresztül. Én, pl (és szerintem még vagyunk így jó páran), úgymond lelopom a képregényeket netről, de becsületemre legyen mondva hogy azok amik igazán tetszenek meg is veszem. Így vagyok most épp a Saga-val, Snyder Batmanjével, és még jó pár dologgal. Viszont ha lenne lehetőségem, szívesebben olvasnék csak digitálisan, mert kimondottan nem a print cuccok gyűjtése érdekel hanem a történetek maguk, viszont szeretném is támogatni a készítőket, meg a kiadókat.( ez megint más téma amúgy, mert nincs annál jobb mint a polcon tudni valami nagy omnibust vagy hasonlót, de egyébként meg mindig furcsa megvenni sok pénzért valamit amit már rengetegszer olvastam,)

Csak mert a napokban eléggé elkapott az ékszíj a témában, néhány Mark Waid interjú elolvasása után. Marha jó dolgokat csinál most a tag a thrillbent.com-on. Nagyon kreatívan használják a digitális képregényeket, nézzétek meg ha még nem olvastatok volna onnan esetleg.

Tudom, hogy kicsit összeszedetlenre sikerült ez a kis hozzászólás, de remélem azért a lényeg átjön belőle.

Amanojaku:
Köszi szépen a segítséget! :D
linket tudsz küldeni? mert nálam az a honlap eléggé le van amortizálódva.

keildavid:
A Welcome Back, Frank című megtorló-sztori magyarul olvasható a C4A-n.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése