HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zoli:
Ó jaj ,bocs csak most jut eszembe Morph is tudja változtatni a külsejét , mint pl Rejtély {hm de lehet hogy annyira nem mint ö} Ja és ....hm... Mimus mikor támadt fel :headscratch:,mert mintha ö már meghalt volna egyszer ,vagy ha nem is ,de egy időre eltűnt. A kérdés vele kapcsolatban ,ö hány mutáns képességét tudja egyszerre birtokolni KÖSZ :worship: :worship:
zoli:
Üdv,kösz .Szerintem ,azért pl Marrow {Maró, vagyis Velő } külseje is sokat-mindig változik, egyedi csont kinövései miatt. Ja és egy kérdés a Marvel plusz -ban szereplő X-MEN történetben az Amerikai szereplői felsorolásban, ott van pl Varangy is :headscratch:,hm de én nem találom sehol :nemtudom:.
talgaby:
Mármint testi változásra gondolsz? Mert akkor Bestia vagy Kamra.
zoli:
Űdv, hm melyik MARVEL hős kinézete ,külseje változott a legtöbbet {Mutálódót } az idők során :headscratch:.PL Szerintem többek között , hm......mondjuk a Lény , és Bestia . És rajtuk kívül , volt-e más is . :nemtudom: :worship:KÖSZ
zoli:
Üdv, hm szegény Bestia , igaza van. Mert mintha majd lenne még ennél is Bestia szerűbb .Vagy mintha a Lény is lett volna ennél is sziklaszerűbb ,talán volt is egy ilyen epizód magyarul de ne firtatták ,nem derűltki hogy hogyan s miért. Ti hátha tudjátok miért :headscratch: :worship: KŐSZ
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése