HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Ben Reilly:
Kb 130 és 150 között. Például a Kikr féle Enterprise tiszti orvosa, Leonard McCoy 2227-ben született, de ő volt az aki a Picard féle Enterprise-D orvosi személyzetét és felszerelését összeválogatta 2364-ben. Vagyis a történet szerint ekkor már 137 éves volt.
zoli:
Kösz, tudja-e valaki hogy az emberek az ST világában ,meddig ,hány évig élnek az emberek :nemtudom:. Mert ugye ol a Vulkániak is sokáig élnek de arról még nem találtam adatot hogy az emberi faj ott az ST világában kb meddig élnek. Ott náluk az újabb sorozatokban már kb 2380-as években járnak.ÉS valószínű hogy ,az átlag élet kor ott a jövőbeli történetekben olyan 100 év {vagy több is} már nem olyan szokatlan,Hiszen itt és most {szerencsére} már nem ritka az hogy 80-85 évig is elélnek az emberek. { Hát még egy fikciós sorozatban ami a jövőben játszódik} KÖSZ :worship:
Asys:
A kedvencem:
valamikor a kilencvenes években, McFarlane rajzolta; Buldózer és Black Tom az X-Erő, valamint Pókember ellen!
A csata azt hiszem, hogy a WTC tetején kezdődik; Pókember pedig hálóhintázik a legmagasabb felhőkarcoló tetején...
Min??? A közelben nincs magasabb épület... :badteeth:
FZoli:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Július 21., 00:24:50 ---a vastagabb köteteket kartonba szokták burkolni, nekem csak max enyhe sarok gyűrődéseim voltak, de olyanok amik polcon tárolástól is szoktak lenni (talán egyszer volt a dust jacketje picit szakad egy kötetemnek ,de az sztem már a raktárban keletkezett).
Amazon.co.uk-n nézd meg még, ott a UKPaperbackshop nevű eladótól olcsóbban is megrendelheted (kb ugyan olyan szállítási idővel mint bookdepotól), ha jól számoltam, de tőlük még nem rendeltem, de jó az értékelésük (amazonról csak eladótól rendelek, magától az amazontól nem, mert borzalmasan csomagolnak).
Ugyan úgy amazon co.uk-n speedyhen ltd-től is olcsóbban jön. Tőlük két omnibust rendeltem eddig, szépen be volt csomagolva és egy hét alatt ideért. Őket tudom ajánlani
--- Idézet vége ---
Köszi az infókat, megnézem őket!
zoli:
Üdv, talált-e valaki mostanában valamelyik Marvel vagy DC {ha náluk van egyáltalán valami hasonló } vagy más kiadó lapjában NO-PRIZE hibát. Akkor régen én is csak véletlenül mert nagyon elütött a többi kockától.Biztosan emlékeztekrá A Csodálatos Pókember azon számában volt aminek az volt a cime hogy, Leány szöktetés Skorpió módra . Na abban volt hogy minden képen nappal volt, kivéve azt a képet ahol Skorpi a tetőn át törve rabolja el JJJ mennyaszonyát Marlát.Ott azon a képen ÉJJEL van a többin meg fényes nappal .Érdekes az a cimlap is amin Venom a szülőket tartja és elég nagy méretű a kép,és azon az olvasón kívül aki észrevette és megírta ,érdekes módon SEMELYIKÜNK nem vette észre hogy Veni lábának egy része nincs megrajzolva .Hát ha azóta is volt olyan rajzolói hiba amit nem vettünk észre .Aki talált ilyen NO PRIZE szerű alkotói hibát kérem írja meg itt amit észrevett {Nem muszáj hogy {Marvel kiadvány legyen ;) }2. Egy olyan dolog amit én csak ruha problémának hívok :D {Bocs} vagyis pl Hulkon amikor átváltozik MINDIG rajta van a lila gatya . Akkor is mikor még Bruceként különböző helyzetekben ahol ugyí mindig más és más öltözet van rajta pl 1,Mondjuk éppen a hegyekben síel és bunda van rajta . ,vagy 2. Otthon zuhanyzik és akkor jönnek a betörők . 3 Esetleg egy íródaházban öltönyben tárgyal és úgy támadnak rá vagyis különböző helyzetekben dühödik fel és szakad le róla a gönc a lila gatyó mindig ott van .2.Homokemberrel is mindig együtt válik az öltözete is homokká {Rajta is mindig ugyan az a szerkó van} mert különben ha csak testileg változna homokká ,egy szerűen csak kifolyna a jelmezéböl és csak egy ruha kupac maradna utána.Szerintem ezek csak az illendőség kedvéért nem maradnak ,metzelenül-ruhanélkül ,mert nem akarják hogy egy olyan kiadványban amit gyerekek is olvasnak hogy, egy csomó Pucér Pacák rohangáljon ;).Gondolóm hogy pl ugyan ezért Fáklyáról sem ég le az F4 egyenruha különben minden akciója után kellene egy új szerelést varratnia ;) Bocs és kösz :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése