HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (18/1125) > >>

keildavid:
Tudtommal nem. :nemtudom: Én legalábbis sose láttam, hogy voltak-e ezek honosítva. :headscratch:

SithStoner:
Sziasztok! A Fantastic Four 313-319 ki lett adva/le lett fordítva valakik által?(Secret Wars III történet) :D

talgaby:
Mivel a valós férfi lakosság 5%-a Dzsingisz kán leszármazottja, így igen, ott ez a szám nagyobb, de sok mindent különösebben nem jelent.

Intruder:
Megnéztem a Suicide Squad Hell to pay-t és valami szöget ütött a fejembe. Vandal Savage azt mondta, hogy már több ezer gyereket nemzett az élete során, ami valjuk be nem kis szám. Akkor elképzelhető, hogy a Föld lakosságának egy jelentős része Vandal-nak a leszármazottja?

SithStoner:

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2020. Szeptember 06., 20:28:10 ---A Marvel ingyenesen beszerezhetővé tett több száz Fekete Párduc képregényt

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/2020/09/06/a-marvel-ingyenesen-beszerezhetove-tett-tobb-szaz-fekete-parduc-kepregenyt?fbclid=IwAR17VC37ZdMP3pEZ5QWOTDVfvOCFrqCyuthLliF2GgbCXQ5AGx14FfRTp_0

--- Idézet vége ---
Ha esetleg ti is abba a hibába ütköztök, hogy Ios eszközről nem enged semmit se megvenni vagy hozzáadni(csak azt írja ki, hogy "+wish list") a Comixology akkor csak lépjetek be gépről, és úgy adjátok hozzá. Nekem is így működött

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése