HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Te, ez annyira el van ott dugva, hogy szerintem sok trekker sem tud a létezéséről. Egy kicsit… jobban előtérbe kéne rakni, mint nálunk a Mortal-tudástárat.
Ben Reilly:
Hmmm. Bárcsak lenne egy ilyen leírás, mondjuk egy olyan dokumentaristától, aki nemcsak a Marvel és DC-hez hanem esetleg a Trekhez is ért. Jaj de szép is lenne. Á, várjunk csak, hiszen van! :brow:
http://www.newgencomics.hu/star-trek-tudastar/1383-dax.html
zoli:
Üdv, megvan már hogy kivel kevertem össze Jadzia Daxot akivel Worf tényleg a rendes idő vonalon házasodtak össze ,hát.......Deanna Troival ő volt az akivel nem a főtörténet vonalon házasodtak össze ,ha nem egy másik történet vonalon. ;) De azért ha jól tudom belé is szerelmes volt Worf egy kicsit. DE azután Deanna inkább Rikert választotta .
+
Üdv,BOCS . Számitson ez utólagos kérdésnek.Le van.e írva valahol hogy, eddig hány Trill gazda teste volt Dax szinbiótának :nemtudom:KÖSZ. Karakterük ,nevük , történetük addig míg a szimbiótát átnem rakták egy újabb Trill gazdatestbe. Mert pl meghaltak, méltatlaná váltak hogy ők hordják a szimbiótát ;) Kösz,és elnézést hogy csak utólag jutott eszembe ez a kérdés :worship:
Nincs azzal gond, ha utólag jut eszedbe valami, de ha még nem válaszoltak a hozzászólásodra, akkor használd a módosítás gombot. - Sepi
zoli:
Üdv ,üdv éppen most nézzek egy kisfilmet amin Art Thibert éppen alkot, szintén fekete -fehérben. NEM a Youtube, hanem valami más oldal. De most találtam rá amár említett {egyik} kedvenc oldalamon a Képek címűn ahol sokat keresgélek .De nagyon jó munka amit rajzol .
Balakin:
Én sokszor jobban is szeretem az ilyeneket, pl pont Byrne esetében, de amit most olvasok Romit JR-Layton Iron mant, ott is sokkal jobban tetszene színek nélkül, csak sajnos ez az éra nem jelent meg Essentialben.
Kérdés: most, hogy Iron mant olvasok egy ideje eszembe jutott, hogy gyerekkoromban a legtöbbször valamiért az ezüst-piros páncélos verzióval találkoztam. Jó az az éra? A Micheleine-Layton éra nagyon tetszik, lehet ezt a silver centurionos időszakot is megvizsgálnám közelebbről, ha érdemes.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése