HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Sepi:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 02., 11:18:13 ---(remélem nem illetlenség más honosító oldalt említeni itt, ha igen akkor törlöm).
--- Idézet vége ---
Nem, nem probléma. Az ilyenen nem sértődünk meg. ;)
Egyébként nálunk is van ilyen kiadók közti crossover. Eleve itt van a Marvel vs DC miniből mind a három, plusz a többi rész elérhetősége, de itt van még Badrockos és az Ökölcsapásos Rozsomák történet. :brow:
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Augusztus 02., 11:12:45 ---Pedig szerintem oda is illett volna
--- Idézet vége ---
Nem, a tápos szuperhősök kitárgyalása nem a whadafakk topikba illik, és azt hiszem, már elégszer említettem, hogy hova illik, és hogy az a topik mire való. :nezze:
Balakin:
zoli: az Authority a c4a-n fennvan (remélem nem illetlenség más honosító oldalt említeni itt, ha igen akkor törlöm). Stormwatchról nem tudok, azt eredeti nyelven olvastam, szkennben, de nem tetszett annyira mint az Authority.
zoli:
Üdv, na majd akkor itt próbálkozok írni róla , ha már a másik oldalon töröltétek .Pedig szerintem oda is illett volna { Nincs harag :D, hülyeség is volna megsértődni mindenféle apróságon . főleg akkor ha szerkeztök szerint NEM is oda kell feltenni az ilyen kérdéseket ;) }Na akkor szóval .Meg találtam a szerintem legtáposabb szuperhősöket . Ilyeneket mint pl Prime,Mightyman, Mr Majestic, Hyperion, Supreme, stb . Akik mind Superman koppintásának tűnnek ,vagy szintén Superman és egymás plágiumának. SŐT ,néha már önmaguk paródiájának .Kösz :worship:
zoli:
Üdv, van-e fent magyarul valahol, a több közös kiadóiszövetség által is kiadott { DC,Image, Wildstrom} két képregény sorozat. A Stromwatch és a folytatása az Authority :nemtudom:.Kösz :worship:
+
Üdv,megtalálni már megtaláltam azt az oldalt ahol fent vannak ezek a történetek.DE.......SAJNOS .....Most én lenni szomorú :( , brühühüke . Mert azt írták a Vihar SZiget oldalán hogy ,most sajnos nem lehet regisztrálni. Pedig én akkarni olvasi pl a Viharfigyelőket. Miért nincs ott most regisztrálási lehetőség :headscratch:
zoli:
Üdv,és kösz.Egy igazi Trek Mániás ;) :hehe:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése