HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (168/1125) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Augusztus 02., 11:18:13 ---(remélem nem illetlenség más honosító oldalt említeni itt, ha igen akkor törlöm).

--- Idézet vége ---
Nem, nem probléma. Az ilyenen nem sértődünk meg.  ;)

Egyébként nálunk is van ilyen kiadók közti crossover. Eleve itt van a Marvel vs DC miniből mind a három, plusz a többi rész elérhetősége, de itt van még Badrockos és az Ökölcsapásos Rozsomák történet.  :brow:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Augusztus 02., 11:12:45 ---Pedig szerintem oda is illett volna

--- Idézet vége ---
Nem, a tápos szuperhősök kitárgyalása nem a whadafakk topikba illik, és azt hiszem, már elégszer említettem, hogy hova illik, és hogy az a topik mire való.  :nezze:

Balakin:
zoli: az Authority a c4a-n fennvan (remélem nem illetlenség más honosító oldalt említeni itt, ha igen akkor törlöm). Stormwatchról nem tudok, azt eredeti nyelven olvastam, szkennben, de nem tetszett annyira mint az Authority.

zoli:
Üdv, na majd akkor itt próbálkozok írni róla , ha már a másik oldalon töröltétek .Pedig szerintem oda is illett volna { Nincs harag :D, hülyeség is volna megsértődni mindenféle apróságon  . főleg akkor ha szerkeztök szerint NEM is oda kell feltenni az ilyen kérdéseket  ;) }Na akkor szóval .Meg találtam a szerintem  legtáposabb szuperhősöket . Ilyeneket mint pl   Prime,Mightyman, Mr Majestic, Hyperion, Supreme, stb  . Akik mind Superman  koppintásának tűnnek ,vagy szintén Superman és egymás  plágiumának. SŐT ,néha már önmaguk paródiájának .Kösz  :worship:

zoli:
Üdv, van-e fent magyarul valahol, a több  közös kiadóiszövetség  által is  kiadott { DC,Image, Wildstrom}  két képregény sorozat.   A Stromwatch és a folytatása az Authority :nemtudom:.Kösz :worship:

+

Üdv,megtalálni már megtaláltam azt az oldalt ahol fent vannak ezek a történetek.DE.......SAJNOS .....Most  én lenni szomorú   :( , brühühüke  . Mert azt írták a Vihar SZiget oldalán hogy ,most sajnos nem lehet regisztrálni. Pedig én  akkarni olvasi pl  a Viharfigyelőket. Miért nincs ott most regisztrálási lehetőség :headscratch:

zoli:
Üdv,és kösz.Egy igazi Trek Mániás ;) :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése