HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
zoli:
Üdv,hm....izé....egy érdekes ST kérdés 1. léteznek-e Orioni és Andóriai keverékek,félvérek{hibridek} 2. Vannak-e kössztük borgoknak alkalmasak ;D Kösz
+
és a Tellariták és az Arboreals rokon fajok vagy csak nagyon hasonlitanak.
+
Üdv,Izé.....tényleg nem tudom hogy melyik ikonra kell nyomni ,a módosításkor :-[ . Amikor itt magjelenek az ikonok .Hát izé és bocs s köszi :whistle:
Balakin:
Lövésem nicns melyik topikban beszélgettünk legtöbbet a Doctor Who-ról, úgyhogy gondoltam ide írom.
Szóval ma este 7 kor (vagyis nálunk 8 kor) jelentik be, hogy ki lesz az új Doctor, lesz egy külön műsor is neki de nem találtam sehol stream lehetőséget, szóval twitter/facebook sasolás lesz.
Ha valaki véletlen tudna online BBC one streamről szóljon légyszi.
edit: ha jól nézem itt megy a live stream:
http://freetvall.com/video/3D7RG2BY8AAU/
zoli:
Üdv és kösz. Igazad van akkor majd írók ide olyan dolgokról { ha szabad} amik nem biztos hogy képregényekkel kapcsolatos ,vagy csak futólagosan ,de mi olvasók érdekesnek találunk.Vagy azokról amik felkeltik az érdeklésünket .És hát ha mást is érdekel ,megfog,megérint,érdeklödik az ilyen témák . ÉS ők is szeretnének hozzá szólni megbeszélni a témát.Hm bármit ahol más topic-ban nem lehet de talán itt még is ;). Mit tudom én :headscratch:, mondjuk a Büvöskocka fejlesztései amik közt már egész érdekes fejlesztések is vannak. Vagy olyan személyekről akiket érdekes találunk de sajnos nem sokat foglalkoznak velük . PL a 3d-és toll kitalálója, vagy arról az spidront kifejlesztette {már lassan több mint 30 éve } és nem nagyon törödnek vele.Pedig ebből a Spidron nevű alakzatból érdekes sík és térbeli alkotásokat is lehet késziteni.Vagy azok az emberek akik fából készitenek járműveket mint pl faautó, famotor,pl P. I. Tiszaö......on vagy K.G. SZO..........on nem írom ki teljesen mert ugye a személyeségi jogok .De itt a netten pl az Izé lap ahol tényleg érdekes dolgok vannak fent.A WHADDAFAKK-on akkor pedig azokról a dolgokról amiért az előbb is mérgeskedtem azért amit a c4a oldalról írtak. És az általam vagy talán azért mások által is érdekesnek,viccesnek , kicsit már túlzásnak tűnő képekről mint azok amiket én is megnéztem ,tudjátok az egymással hadakozó kalapácsos ultimate karakterek .Arról a képről amiről azt mondtátok hogy a Spawn egyik számából való,azaz ahol a szuperhősök be vannak börtönözve . Esetleg a tápos karakterekről {akik még kicsit olyan plágium izűek is ráadásul } Na akkor az ilyen témákról pedig Söröző topic-ban.Mondanom sem kell hogy az én egyedi véleményem szerint az Imagenél akadnak ilyen kissé túlzásba vitt karakterek meg a Malibunál ott pl Prime vagy a másiknál Supreme, hát ezeknek néha még a pózaik is hasonlóak a cimlapokon :hehe:Na ez ami már tényleg túlzás ;). Remélem ebben a felosztásokban jók lesznek a hozzászólásaim
Sepi:
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Augusztus 02., 13:03:13 ---van egy ötletem legyen egy újabb topik is { Bocs én kérek elnézést ;),ha mégsem menne} Ott lehetne megtárgyalni az olvasók {persze ez ízlés dolga } által már túlzásnak, kissé röhejesnek talált képregényes cuccokat .
--- Idézet vége ---
Teljesen felesleges. Egyrészt már így is van bőven topik a fórumon, ahol ezeket meg lehet beszélni, és igazából ezek sincsenek teljesen kihasználva. Annak meg semmi értelme, hogy minden egyes új ötlethez új topikot nyissunk, mert rövid időn belül teljesen átláthatatlan lenne a fórum, arról nem beszélve, hogy semmi szükség olyan topikra, amiben csak egy-két hozzászólás van. Minden ilyesmire itt van ez a topik, vagy a Marvel-DC spoiler söröző.
zoli:
ÜDV, bocs csak azért akartam abba Topicba írni ,mert szerintem oda is illenének azok a témák amik szinte már túlzások, vagy kicsit paródiába hajlanak . Mint az a kép amit most találtam ahol az Ultimate univerzum alakjai,{ Thor, Lény, és az ottani Hulk} kalapáccsal verik egymást :hehe:Bocs és Kösz :worship:
+
Üdv, van egy ötletem legyen egy újabb topik is { Bocs én kérek elnézést ;),ha mégsem menne} Ott lehetne megtárgyalni az olvasók {persze ez ízlés dolga } által már túlzásnak, kissé röhejesnek talált képregényes cuccokat . A címe pedig lehetne valami hasonló, hogy hm pl :headscratch: Ez már kész röhej ,esetleg Ez már azért túlzás . Mint az hogy ezek a <}]&@ł€....ok azt írták az ajánlott c4a oldalról .Hogy az egy TÁMADÓ OLDAL, ugye nem igaz. :nemtudom:.Remélem hogy csak tévednek ezek a ........ok.Ha csak ijeszgetnek minket vagy csak ál-rémhir .Akkor ezt :violent: és ezt :smileythefinger: azoknak akik ezt terjesztik Kösz
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése