HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (159/1125) > >>

Snake (XF):
Ebben egyetértek tg-vel, Quietly miatt egyértelműen van létjogosultsága az absolute kiadásnak (ugyanígy Cooke miatt a Martini Edition-nek a Parker esetében).

talgaby:
Á, abból kell a marha nagy méret, Quitely rajzai még így is éppen csak elkezdenek tényleg jól kijönni. Cassaday stílusa más, ott nem feltétlen muszáj az albumméret, bár ott se árt.

Balakin:
Authorityből is csak absolute volt de msot elkezdték sima hc-kben kiadni (mondjuk lehetne deluxe inkább, de jobb mint a semmi). Megtehetnék ugyan ezt az All-star Supermannel is igazán.

Snake (XF):
Planetary-ból volt Absolute kiadás is... két kötetben. Az pofátlan rablás volt, ez az omnibus viszont már szimpatikus.
A Waid féle DD deluxe-ot csak azért nem írtam, mert az nálam nem prioritás :)

Balakin:
igen, hónapról hónapra jönnek. Planetary-t kifelejtettem, mert már megvan tpb-ben, egyenlőre jó ez így (bár eléggé itt volt az ideje egy omnibusnak belőle, mindenkit csak bátorítani tudok a beszerzésére).

--- Idézet ---a Hawkeye-ra is (ami viszont novemberben már lesz szerencsére).
--- Idézet vége ---
ó igen és akkor jön a Waid féle DD deluxe 2 is! (meg Hickman FF omni vol1, west coast avengers vol2, Miller féle DD reprint...,* sóhajt * a világon nincs annyi pénz amit én elköltenék képregényekre :D )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése