HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Gorgonita:
Már töröltem, úgyhogy ha nem árulod el, sose tudom már meg. :)
Balakin:
áhh, a lakásban annyi minden volt, azt nem nevezném easter eggnek. A sírköveket csekkold az anyja temetésén.
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Szeptember 11., 19:46:34 ---Eheti Captain Americában ki vette észre az easter egget? :D (nem mintha nagyon el lenne rejtve).
--- Idézet vége ---
Az első számra gondolsz a vitrinben? :)
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Szeptember 12., 16:12:58 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2013. Szeptember 12., 15:43:13 ---Nem értek egyet. Ezer más karakterről találhatták volna ki, hogy ő volt és kész, és ezer más módon feloldhatták volna a helyzetet.
--- Idézet vége ---
Épp ez az: állandó veszekedés ment egy sereg szerkesztő és író között arról, hogyan vessenek véget a Pók-franchise-t lassan teljesen kinyíró klón-mizériának. Ennek vetett véget Harras azzal, hogy mindenkinek kuss, Osborn volt, dolgozzatok ebből. Ha nincs ez a dekrétum, lehet, még ma is tartana.
--- Idézet vége ---
Te azt mondod, hogy jó az, hogy egy hülye ötlettel lezártak egy hülye szakaszt, mert legalább lezárták. Én meg azt mondom, hogy csak az ő hibájuk, hogy semmi jobb nem jutott eszükbe korábban és Bob Harras hibája, hogy csak hülye ötlete volt feloldani. Az én nézőpontomból ez nem arról szól, hogy ő milyen okosan járt el ebben a helyzetben, hanem hogy épp olyan buta volt, mint mindenki más, csak az ő szava történetesen döntő volt a vitában, mert ő volt a főszerk. De részemről ezért nem fogom megdicsérni.
Ideniel:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Szeptember 12., 15:15:07 ---Bob Harrasnak igazából nem sok köze volt a Marvel csődjéhez, inkább sok tekintetben ő próbálta megmenteni a céget a teljes mentális leépüléstől. A klón-saga megoldása igazából egy jó lépés volt, mert egy irdatlan nagy trágyahalmot lapátoltak el azzal, hogy a Zöld Manó volt és kész.
A DC-nél viszont tény, hogy DiDioval összefogva csodás armageddon felé terelgetik a szerkesztőséget.
--- Idézet vége ---
Nem áll szándékomban győzködni téged, ha érdekel a téma, akkor ajánlom elolvasásra Sean Howe "Marvel Comics: The Untold Story" című dokuregényénét, illetve az alábbi interjúrészletet Mark Waid-től:
Mark Waid On Bob Harras… Ten Years Ago
Egyébként a Klón-saga kapcsán csak annyit mondanék, hogy a három főszerkesztő közül Tom DeFalco-t utólag rángatták be a projektbe az X-Men/Wolverine képregények mellől. Tudom, mert pont ebben a témában kutatok most. Így marad Bob Budiansky és Bob Harras. Ha kettőjük között 50-50%-ban is oszlik meg a felelősség, végeredményében mégiscsak ott tartunk, hogy nagyrészt Harras-nak köszönhető, hogy a Klón-saga oda jutott, hogy végül Osborn-nal kell rövidre zárni szám szerint 5 ongoingot érintő, két hónapos átnevezéseken áteső, kábé egy tucat minisorozattal és one-shottal teletűzdelt eventet. Mint mondtam, ugyanezt csinálja most a DC-nél. Az Onslaught/Heroes Reborn-nal végeredményében ugyanazt próbálta elérni anno, mint amit tényszerűen megvalósított a Flashpoint/New 52-val - újraindítani/elejétől újraszámozni a komplett képregény-univerzumot. A Marvelnek konkrétan outsourcing-olnia kellett egy rakás címet más képregénystúdióknak, annyian hagyták ott akkoriban a kiadót. Most mit történik a DC-nél? Ha visszamehetnék az időben, s megölthetnék két embert mielőtt véghezvinné a neki tudható károkat, Harras tutira köztük lenne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése