HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (149/1125) > >>

KiD:
1. Az életben nem gondolta senki sem a készítők közül, hogy ez majd marha végleges lesz.

2. Így legalább sikerült valami tényleg egyedit húzniuk, a "más beáll helyette/utána" körülbelül hatvanmilliárdszor lett már lerágva.

3. Nekem nem a koncepcióval van bajom, hanem a megvalósítással, főleg az elején, de mondjuk az utóbbi részek nem voltak már rosszak.

zoli:
Üdv,kösz a választ.Én is úgy vagyok vele .hogy is-is  mert olyan képregényekben ahol több  generáció is pl a Fantom ahol mindig egy újabb van, generációról generációra , CSAK AZT ,hiszik hogy mindig ugyan az a Fantom  él évszázadokig. Vagy az ST univerzumban ahol  Krirktöl {No meg elötte  Pike   kapitány } - Picardig  kapitányig  sok-sok éven ,s nemzedéken át megy a sztori .De ahol., még ha be újitanak is  akkor is pl most a DC -nél nem rég a Superman az MINDIG Clark Kent ,Batman  pedig MINDIG  Bruce marad . Csak  kisebb -nagyobb változtatásokal .DE talán a Marvelnél az a zavaró hogy , a test  az Parkeré, a tudat pedig Okié es ez bezavarhat. Talán ,tényleg jobb let volna ha, Péter mindenestöl meghal, igaz  a Fanok igy is dühöngtek volna , de aztán majd le csilapodtak volna . Kereshetek volna egy új Pókembert Péter helyet, valakit aki közel állt hozzá és az olvasok is  jobban elfogaták  volna öt , EGY ÚJ Pókembernek, valaki aki eddig is néha néha be ugrott Pete helyett pl  Flast \ Venomot . Ha az Ultimate univerzumban is  el fogattak egy egy újat  az ottani Péter halála után egy másik Pókembert

Balakin:
Annyira kiütközik a tengerentúli képregényipar egyik rákfenéje ezen a Superior dolgon. a BND óta tömegesen hagyták el az olvasók a címet, de amikor kiderült, hogy az ASM 700ban kinyírják Petert, akkor hirtelen mindenki felháborodott, jóval azelőtt, hogy olvasták volna a sztorit.
Lehet, hogy évek óta nem vették a képregényt, de hogy meri a kiadó kinyírni gyerekkoruk hősét? Bár egy fillért nem invesztáltak bele, de azért szeretnék ha még ott lenne nekik Peter Parker, tudják, hogy ha meglátnak egy Pókember füzetet a boltban, akkor abban a jól ismert hősük van, jajj csak semmi új ne legyen, semmi változás! Mert minden ami új az csak rossz lehet.
ÉS nem érdekli őket a sztori, csak a karakter (és ez itthon is így van). Hiába jó a történet, ha nem Batman van a címlapon mondjuk, akkor nem fog fogyni. De persze egy Batman esetében meg csak azért is veszik a füzetet, hónapról hónapra, mert Batman és mert ő a kedvenc karakterük, az meg mindegy, hogy szar a sztori, majd kifröcsögik magukat a fórumokon.
Egyik ismerősöm nem hajlandó régebbi Slott képregényeket olvasni, mert dögöljön meg, hogy kinyírta Petert.... Mi a rák köze van a She-Hulknak például ehhez?
Értem én a fanboyokat/fangirlöket, én is az vagyok, de ha egy cím konstans jó (márpedig Slott vezénylete alatt az ASM az volt) és az alkotó úgy dönt, hogy most bevezet egy nagy változtatást, akkor nem az lenne a normális, hogy megbízok az alkotóban, akit eddig is szerettem, és megvárom mi lesz a vége, nem pedig görcsösen ragaszkodok valamihez amibe úgy sincs beleszólásom, hogy megváltozzon? (tipikus példa a rinya az új Doctor miatt. De másik ismerősöm akinek van sok felzárkózni valója képregények terén, nemrég kiakadt, hogy Dick nem lehet Batman és Bucky nem lehet Cap mert....mert ő ilyenről még nem hallott és ez fura.)
A fanok néha elfelejtik, hogy a gyermeki lelkesedés amivel hozzáállnak  imádatuk tárgyához,, nem kéne, hogy egyenlő legyen a gyermeki agyi szinttel. Komolyan olyan érzésem van néha mintha vallási fanatikusokkal vitáznék ilyenkor.

nah, rant over...szorri

Ideniel:

--- Idézetet írta: zoli - 2013. Szeptember 13., 20:25:54 --- Az oki-doki és Péter test cseréje is marhaság. Mit szóltak az ottani olvasók  :nemtudom:, nőtt vagy csökkent  ezeknél a történeteknél  az olvasok tábora  :headscratch:.Kősz  :worship:

--- Idézet vége ---

Az utóbbi évek ha nem is feltétlenül legjobb, de mindenképp legambiciózusabb koncepciója kivételesen színvonalas kivitelezésben a mainstream képregények körében, ellentétben például a Death of the Family-vel (Batman). Szigorúan véve egy közel 100 szám óta elindított történetszál betetőződése. Január óta egy hónap sem telt el úgy, hogy ne lett volna az eladási listák első 15 címe között, az ASM 2012-es adatokkal összevetve pedig (még a 700. számot övező hype-vagon beindulása előtt) cirka másfélszeresére nőtt a Superior eladásainak száma az ASM-hez képest.

zoli:
Űdv, ja igy utólag is KÖSZÖNÖM a válaszokat.. Szerintem  azóta más baklövést is elkövetett a Marvel. 1 pl A házassága eltörlése  May néni életéért cserébe { meg persze az hogy elfelejtsék azt ,hogy ki is ő civilben }  Lehet hogy ez sem jobb amit én találtam ki volna . May néni , még ha rokkantan is, de toló kocsisan is meg úszhatta volna ,mint az agykori barátja Nathan.Plusz az az indok ,hogy egy nős karakter nem annyira volna szinpatikus egy mai fiatalnak. Fantasztikus is házas még sincs vele baj. 2. Az oki-doki és Péter test cseréje is marhaság. Mit szóltak az ottani olvasók  :nemtudom:, nőtt vagy csökkent  ezeknél a történeteknél  az olvasok tábora  :headscratch:.Kősz  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése