HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
talgaby:
Igazából jobb. Egészen a Silvestri—Lee időszakig, amikor kezdtek áttérni a nem négyszínnyomásos technikákra, sokkal jobban dominált a rajzoló-kihúzó az X-eken. Még a DC ötvenes évekbeli füzetei is jobbak ff-ben, pedig azok tényleg nagyon sokszor próbáltak a rikító színösszállításra alapozni. Egyedül Kirbynél lehetnek fontosak a színek a régi rajzolók közül, mert ő tényleg eleve úgy tervezte el a rajzait.
mukszli:
Essential kotetekhez meg nem volt szerencsem. Nem furcsa fekete feheren?
mukszli:
Az Old man Logan mar megvolt az telleg hatalmas. Amugy ha mar igy szoba jott a most futo Wolverine miyen? Es a Savage ?
Balakin:
Jajj Wolverineből viszont az Old man Logant ki ne hagyd! Illetve Kyle és Yost X-force-át is sokan szeretik, ahhoz még nem volt szerencsém de mindenképp tervben van.
Egyébként ha nem bánod, hogy fekete-fehér, az Essential köteteket kifejezetten ajánlom, mert ezeket a régebbi sztorikat, amik tele vannak szöveggel én már akkor is nehezen olvastam monitoron amikor amúgy minden mást digitálisan fogyasztottam. És elég olcsó kiadások (500 oldal felettiek és kb 4 ezer forint egy...reklám vége :D )
KiD:
Nálam a Gifted nagy kedvenc.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése