HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (123/1125) > >>

Balakin:
Tud valaki Pesten könyvkötőt aki értelmes áron és jó minőségben dolgozik? Szétesőben vannak a Fear agent tpb-im és gondoltam olcsóbb lenne 2-3asával beköttetni őket, mint megvenni a 2 library editiont.

hegyitomi:
Hello Képregény bolondok!

Nincs köztetek véletlenül egy ügyes kezű rajzoló, aki egy pár egyszerű karikatúrát meg tudna nekem rajzolni? ( Ha lehet vektorgrafikusan. :) ) Hálám mondanom sem kell a sírig üldözné. :)  :nezze:

Balakin:
Keményen first world problem következik: megvan valakinek a Sandman omnibus vol 2? Most kezdtem el olvasni és azt vettem észre, hogy rosszabb a kötés mint a vol1nél (merevebb a gerinc és nem fekszik síkra rendesen).
Kíváncsi lennék, hogy másnak is ilyen-e vagy csak nekem van egy kevésbé minőségi példányom (persze nem fogok emiatt panaszt tenni a kiadónál, csak szeretném tudni, mert nem olcsó mulatság ez, plussz azért is fura, mert 3 hónap se telt el kb a vol1 és 2 között, és fura lenne, ha ennyit esett volna a kiadvány minősége).
edit: közben sikerült találnom egy fórumbeszélgetést erről és megerősítették a gyanúm, hogy a DC spórolt a kötésen (miért is ne, filléres áru  :evil:  )

Balakin:
Köszi!
Nah Moorcocknak még csak a nevét hallottam idáig, de kb fogalmam se volt róla, ami asszem jelentős műveletlenségre vall, de legalább ma is tanultam valamit (és hé! írt egy Doctor Who regényt is :D )

Ideniel:
Nyilván nem tudhatom, hogy pontosan milyen egyéb karakterekre próbált Ellis utalni Jim Wilder révén, de számomra sok szempontból párhuzamot mutatott még Silver Surferrel, Thorral és a Kirby-féle kozmikus mitológiai elemekkel (New Gods, Eternals). Biztos becsúszott némi Michael Moorcock-féle multiverzum is - ezt csak a Moorcock műveihez készült illusztrációk alapján mondom, még nem volt lehetőségem elmélyedni  a munkáiban, de emlékeim szerint maga Ellis mondta valahol, hogy a 90-es években legalább olyan megkerülhetetlen hatással volt a zsánerirodalomra, s így őrá is, mint Joseph Campbell a 80-as évek alkotóira.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése