HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
letsgo:
Szia Micho. Írtam e-mailt. Remélem megkaptad. Ja és a szokott helyre feltöltöttem a hetedik részt.
Micho:
--- Idézet ---Annak idejében volt némi vita az X-men filmelőzményről, konkrétan az Árnyékról. Hogy nem beszéletem levegőbe, a bizonyíték megtekinthető az aláíráírásomra kattintva.
--- Idézet vége ---
ööö... nagyon rátszik rajta a kapkodás... vajon miért?
hehh, csak vicceltem még nem néztem meg
avman:
--- Idézet ---Hát ez van, degradálódik az oldal... már szinte csak egyedül az olyan, ami nem rendes szerveren van, hanem különböző törlős ingyenes tárhelyeken. Sebaj, még vagy öt hasonló gikszer és be is zárom a boltot.
--- Idézet vége ---
a megoldás egyzserű: fizetős tárhelyre költözés... hogy most már ne csak töméntelen időd és energiád legyen az online honosított képregényben odabenneneki, hanem pénzed is... hiszen majd a kedves olvasó/rajongók dotálják... arról híresek... olyan kedves/rendes aktív emberek....
báhhh... ne azt kérdezd a Spidertom mit tehet érted, hanem te mit tudnál tenni a Szpájdertomért...
Nimrod:
Annak idejében volt némi vita az X-men filmelőzményről, konkrétan az Árnyékról. Hogy nem beszéletem levegőbe, a bizonyíték megtekinthető az aláíráírásomra kattintva.
kaine:
--- Idézet ---na..ez jópofa...a Spidertomon már a letöltés nagy linkje is konyec...kéne már valamit kezdeni azzal az oldallal..olyan jóóó vooolt
--- Idézet vége ---
Hát ez van, degradálódik az oldal... már szinte csak egyedül az olyan, ami nem rendes szerveren van, hanem különböző törlős ingyenes tárhelyeken. Sebaj, még vagy öt hasonló gikszer és be is zárom a boltot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése