jóemberek! kezdjük egynesúlyba hozni a dolgokat, legalábbis képregényes témában... Zé nekiállt újrafordítani az elsőt azok közül melyek elszálltak, én pont javítok egyet, mert csak egy nagyon régi változat volt meg egy másikból (sajnos már nem lesznek olyan jók mint voltak) szereztem új vinyót (szamszung, mert erre 3 év garit adnak), holnapra már ha minden igaz lesz normális gépem is... (jelenlegi konfgi: 5 giga quantum fireball, voodoo3, p3 633 cerka, 128 mega ram; lassú mint a tetű a régi vinyó miatt)
másrészt kellene majd egy kis segítség, mert nincs erőm és energiám bizonyos dologkhoz újra... de bővebbet majd a munkaerő kerestetik topikban (berót fordítót keresünk)
amúgy az élet továbbra is überszar (tegnapelőtt halálra gázolták házikedvenc gyönyörűséges félperzsa macskámat, már a vaddafákba sincs kedvem káromkodni)
+ ha az adósok börtönébe kerülök asszem nekem is rendezhettek egy gyűjtést az óvadékra... de legalább azt intézze el valaki h háziőrizet:) ha Kulcsárnak lehet nekem mé ne...