HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1108/1125) > >>

szam:
Köszi...majd kapacitálom a rendszergizdát...bár mostanában csoda, ha egy nap nem szakad meg 2-3* a kapcsolat...még szerencse, ogy ingyé' van

avman:
ez a bitcomettel is így van? mert  most ajánlottam egy ismerősnek szintén helyi hálózathoz... és a legutolsó méljében éppen valami hasonló miatt anyázott..

Schmatzy:
szam: A routeren kell megnyitni egy portot, amit az Azureus használ, ha telepítés közben nem állítottál át semmit, akkor alapból a 6881-es. A router konfigurációs felületén általában Virtual Server, Special Application vagy Port Forwarding név alatt található a kérdéses beállítási felület. Amennyiben neked nincs közvetlen hozzáférésed a routerhez, akkor kérj meg valakit, akinek van.  

avman:
na igen nem akartam belemenni ebbe a megosztás dologba mélyebben mert kiderült volna, h ez számomra fehér folt... már mint a közzétevés...
másrészt miután a szép magyar nyelvű felületen hozzáedződött valaki a bit torrent rendszerhez ajánlom figyelmébe a bitcometet... nálam  stabilabb és nagyobb letöltési sebességet  produkál... az A csak a feltöltséi sebességben volt verhetetlen:)

szam:
Na...kipróbáltam...leszedtem így az összes Preachert...egy csomó hibás volt...le is töröltem...úgyis csak próbának szántam...de végig sárgán világított a "lámpa". Aszongya hogy rosszul van beállítva a NAT, és hogy belső hálózaton vagyok (ez igaz). Szal az a kérdésem, hogy mit és hogyan kell beállítani, hogy rendben legyen? Végül is tölt így is, csak kérdeztem...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése