HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
avman:
tán csak nem erdőműveléstant???? (megnéztem az oldalad időközben)...árrggggh.... add át jókívánságaim neki, bár tutira nem emlékszik rám, de pár évig idegesített mindenféle hülye növénnyel... ha beugrom neki, biztos nagy megkönnyebbülés lesz számára, h semmi közöm a szakmához...
avman:
beszarok...
no, és mit tanít jó öreged? mer én pölö anno az erdészet részlegbe jártam... jó régen volt...tán igaz sem volt...
szam:
--- Idézet ---hehe... én meg oda jártam suliba anno... még haza is küldtek bennünket, mikor az a konténerbomba az országhatárukon túl landolt (vagyis nálunk)... emlékszem anno a középrigóci kerekerdő sarkában lévő kóterből mi is simán hallottuk még a kalasnyikovok kerepelését is... és az a szép ország nincs többé már rég... bár szerbia kivételével mindegyik valamelyest kihverete a dolgot...
--- Idézet vége ---
Ne szopass! A szakközépbe jártál? Lehet, hogy tanított faterom
avman:
--- Idézet ---Én Barcson lakom, a horvát határ mellett... 91-ben bizony simán át lehetett hallani az ágyúdörgést, sőt... látni is lehetett a torkolattüzeket.
Ez csak úgy eszembe jutott... te jó ég... mit kaptam anyámtól, amikor lementünk pecázni a Drávára...
--- Idézet vége ---
hehe... én meg oda jártam suliba anno... még haza is küldtek bennünket, mikor az a konténerbomba az országhatárukon túl landolt (vagyis nálunk)... emlékszem anno a középrigóci kerekerdő sarkában lévő kóterből mi is simán hallottuk még a kalasnyikovok kerepelését is... és az a szép ország nincs többé már rég... bár szerbia kivételével mindegyik valamelyest kihverete a dolgot...
szpÁDÁMen:
Megint szeretném bejelenteni, hogy egy hét kihagyás után, de frissült ismét az oldalam, tehát lehet menni, a http://szpadamen.atw.hu-ra, vagy kattints a kis képre, az aláírásomba!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése