HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1095/1125) > >>

Spidáj:

--- Idézet ---ilyen király arcokkal, mint a HálóZsák Team.
--- Idézet vége ---
és én még most ott sem voltam  
VTomi nem tudom.
Nekem a lány ismerőseim mind azt mondták mikor elkezdtem növeszteni hogy gáz és rövid hajjal sokkal helyesebbvoltam, de mostmár valahogy kinéz és mostmár mind azt mondják sokkal férfiasabb vagyok hosszú hajjal.

Graf-X:

--- Idézet ---Az a közérdekű közlemény valahogy lemaradt, miszerint: HálóZsák - ComiX Art: 2:1...
Na majd jövőre! 
--- Idézet vége ---
Hát igen, első, könnyű győzelmünk után Troll felgyűrte a pólóujját és rendesen elgyepáltak minket biliárdban. Azért én szeretném hamarabb megejteni a visszavágót, fene se akar 1 évet várni, hogy ismét kocsmázhasson ilyen király arcokkal, mint a HálóZsák Team.

kaine:
Pedig van egy csomó, például a rock énekesek, vagy pedrohoz is illett, hogy egy közelit is mondjak.    Nekem is az volt még a katonaság előtt...

VTomi:
Hát, Porthos, nem akarok előítéletekkel küzdeni, de én még olyan fiút nem láttam, akinek jól állt volna a hosszú haj... (Vannak az osztályomban, úgyhogy nem a levegőbe beszélek, de ez csak a szeélyes véleményem, nem sértésnek szánom)

letsgo:
Azért nem mentem börzére, mert a szüleim elmentek vásárolni, és nekem vigyáznom kellett az 1 éves kis tesómra, mondjuk elviheték volna magukkal, de egy síró baba, aki mindent a kezébe és a szájába akar venni, avval mondjuk nem könnyű vásárolni!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése