HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Spidáj:
Valahol olvastam hogy Bill Gates-nek annyi lettája van hogy a kamatja másodpercenként 35.000 forint.
Folytatás a WHADDAFAK-ban
Schmatzy:
Hát Ballmert sem mindennap lehet látni TV Shop-osként. Bár ez nekem inkább egy Windows 1.0 reklámnak tűnik.
Én még arra a videóra lennék kíváncsi, amiben Gates-ünk irtja az impeket a Doom-ban, Win95 alatt. A Win95-öt, mint játékplatformot népszerűsítendő hozták össze, Billy kezében egy duplacsövű figyel, és hangos "Eat this!"-ek közepette járkál a Doom pályáin. Valami kiállításon vetítették le, először és utoljára, ugyanis a fejesek azonnal megsemmisítették a szalagot.
Troll:
A DOS 1.0 reklámja
Troll:
--- Idézet ---Adobe-Macromedia fúzió
Mivel úgy vélem, a HZs beírói nemigen járnak át a ComiX Art-ra fórumozni, ezért itt is feltenném kérdésemet: mi sülhet ki ebből?
--- Idézet vége ---
Olyan pdf-ek amikben flash-ek vannak?
Remélem valami jó, szép és ingyenes fog kisülni a nagy versenyből...
avman:
ellenben pölö reader ingyenes, a pdf gyak minden oprendszer alól kompatibilisen, ahogy megcsinálták úgy olvasod alapon fut... nálunk (mármint a cégnél) jelenleg a nyomtatást váltja fel, a jegzőkönyvek nagy része jelszóval ellátott pdf fájlba kerül, majd cd-re, időt, munkát és nyersanyagot, azaz pénzt spórolva meg ezzel valamint néhány fa életét
azt hiszem a nem magánfelhasználói élet (de még az is, hiszen a legtöbb olvassel illetve leírás harware-hez ezen jelenik meg, az e-bookok szintúgy) mára nem igazán lehet meg nélküle
az éppenoffice is simán kezeli, átpakolja textből, rtf-ből
semmivel sem nehézkesebb mint egy visszafele nem kompatibilis doc fájlt egy régi office alatt megnyitni
személy szerint utálom az adobe-ot úgy ahogy van (mondjuk a javával és a sunnal együtt, ennek gyökerei régre nyúlnak és elágazóak, ne firtassuk), ezidáig sem voltam semmilyen adobe terméket még akár hekkelt alapokon sem a gépre tenni... nem hiszem h ez váltzoni fog a jövőben...
és reménykedem, hogy a digitális aláírást, mint olyat a jövőben valami olcsóbb programmal is a pdf alá tudom pakolni, így gyakoraltilag tökéletesen megoldva egy hivatalos feladatot...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése