HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1072/1125) > >>

Galen:
Kedves avman. Harcostársam, fegyvertársam, szanatóriumi szobatársam !
Fogd meg azokat az a rohadt, szemét átok boritókat, amiket ezek a nyomoronc kiadók nem hajlandóak kinyomni valamennyi ország nyelvén (és itt nem a magyar képregénykiadást féltem elsősorban, de mi van pl. az afrikai országokkal ? ) és dobd bele a könyvtáramba. Aztán mond azt: "Galen, magyarítsad !"

avman:
Tegnap leültem képregényezni, grafmunkázni, előkészíteni. És sajnos be kell jelentsem: elegem van. Még csak azt sem mondhatnám: ez lesz az utolsó. Mert nem lesz több. Kész, vége, befejeztem. Tudomásul kell venni, h egy korszak lezárult, tovább kell lépni, és nem a régmúlt dicsőségén ábrándozni. Öregszem, remeg a kezem, elfáradnak a szemeim, bénázok, elegem van. ITT ÉS MOST  KIJELENTEM SOHA TÖBBÉ NEM AKAROK BORÍTÓT HONOSÍTANI!!! A kreditoldal? Még elmegy. Ottan vannak a nevek, adjuk meg a módját. Belső szövegek, képek? Persze, hiszen aztat is le kell fordítani, tecciknemérteni az olvasónak. De az ember melózik vagy 20-25 percet, kész lesz és akkor veszi észre h egy kivágott felületdarab bentmaradt. Igaz, kiszedhetném az eredetiből és beilleszhteném, de nem fogom. Minek szánjak eztán 25 percet egy teljesen felesleges dologra??? Odaficcelem magyarul az angol felirat alá, oszt kuss. Meg h ne legyen rajta mennyibe került? Meg a scannelő vízjele? Mégis ki a l*faszt zavar? Gyűjjön ide oszt szájbaverem, ha pampogni merészel valaki. Készpassz. 20 percet nem ér meg az életemből. Ha meg bonyolultabb, félórát.
(beszoptátok az elejét, mi??? :gonosz:, de most épp qrva ideges vagyok, mert most vettem észre h a tegnap éjjeli melómból a borítót majdnem köpte krisztus )

kaine:
Csak ma jöttem vissza egy nyaralásból, így most mondom: ZAJ, nagyszerű, hogy visszajöttél!    Bár egyedül téged nem ismertelek soha a Zsákosok közül, emlékszem néhány borítódra, ami példaértékű volt. Ráadásul Micho is csupa jót mondott rólad, szóval rossz gyerek nem lehetsz.  Meg egy kicsit igazol is abban a hitemben, hogy ezt sose lehet igazán abbahagyni...

letsgo:
Nekem is van 1, bár nem nayg szám:

A férj haaz megy és mondja az asszonynak:
-Ma vettem 4 gumit, a kocsira!
-De hát nincs is autónk!-mondja a feleség
-És, te is hordasz melltartot!!!!

regnar:
Mi a közös a sziklamászó és az alpesi hegyipásztor között???

Mindkettő marhára vigyáz a hegyen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése