HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1069/1125) > >>

avman:
lengyelül tudó és sci-fi képregényt szerető ember kerestetik 100 oldal funky koval lefordítására. cím a kiadóban.

Spidáj:
Nekem ilyent téren a rekord még mindig az mikor a buszon 4 jóval 40 fölött járó szöke BKV ellenér próbált szótár nélkül rávenni egy angol fickót hogy mutassa a jegyét.
A busz csak ment már fél busz öket nézte, és ilyen 6-7 megálló után az angol fickó leszált, azok + nem is kapcsoltak  
De a következö megállónál leszáltak és láttam a buszról hogy hevesen elkezdtek gesztikulálni és vitázni  

Áhh örök élmény

Schmatzy:
Hmm, regnar, ezt miért nem küldöd el Tomcatnek a Droidzónába?   Ez ön- és közveszélyes!!!

regnar:
Hát igen!

Egyszer teszem ki a lábam, akkor is über-brutál frissítés jön    

No de köszöntök mindenkit. vissza vagyok - ahogy jar jar mondaná. Csak bírjam végigolvasni a sok képregényt...

RECSI

--- Idézet ---Most akkor mi lesz, ha hiba lesz abban a képregényban, ami lehet, hogy megjelenik a jövő héten? Ki veszi majd észre, he?
--- Idézet vége ---

ööö... elírtad a képregényben szót      

Bocs, de ezt nem hagyhattam ki  

Akkora kalandom volt hazafele a vonaton, hogy csak az elmém ellenálló ereje védett meg attól, hogy Sümegre kerüljek..

Szóval vonattal utaztam haza Debrecen mellől. Szolnokon felszállt egy halom gyerek, mentek a Balatonra, érettségi után voltak, és ahogy kivettem az egyik srác nyaralójába ment az egész osztály a hétvégére. No eddig egyedül utaztam a fülkében, és itt 6 fiatal 3 fiú 3 lány vágódott be a kabinba. Köztük egy vörös hajú, kihúzott szemű, legalább 120 mellbőségű cicamica is. Pestig nem is volt gond, pöfögtünk rendesen, ment a hülyéskedés, én meg bámultam ki az ablakon. Egyszer csak felsikít a cica, előkapja a telefonját, és hívja az anyukáját. "anyu elfelejtettem beállítani a csacska angyalt a video-ra, vegyétek fel." felvontam a szemöldököm, de ezen még túltettem magam. Szereztek valahonnan egy rejtvényújságot és elkezdték egymásnak adogatni, úgy fejtették. A csaj is belefejtett, majd odaadta a következőnek, aki elkezd röhögni, mint az állat. Kérdezik, hogy mi az, erre felolvassa. "3 betű, kamionok felirata. - mindenki rávágja , hogy TIR. - Erre ő - a csaj azt írta, hogy IFA." No itt megszakadt bennem valami, és erősen az ablakban fordulva, könnyezve röhögni kezdtem, szerencsére nem tűnt fel a többieknek, mert azok is röhögtek... kb 5 perc után elült a nevetés, én is megnyugodtam... Lassan haladtunk tovább, amikor cseng a csaj mobilja, és anyukája hívja, hogy merre vannak. Ő körbenéz, és kérdezgeti a többieket, hogy hol vagunk. azok nem tudják, ezért hozzám fordul és megkérdezi. Én mondom neki, hogy Martonvásáron. (Nyilván zakatolt a vonat és nem értette) Erre ő azt mondja az anyukájának. "Anyu most hagytuk el Marosvásárhelyt, vagy mit." Kész, vége. befordultam, és magamba omlottam...

TErmészetesen semmi gondom a szőke, vörös stb lányokkal, ez csak egy erős kivétel volt szerintem.....

letsgo:
jah  

Nem baj akkor mén angyobb  a gratuláció! Mert könnyű megszerezni a címet, de megtartani még nehezebb, szal:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése