HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
regnar:
Ez azegyik legjobb rész...
Az viszont megrémített a multkor, talán vannak itt hardcore Tom&Jerry fanok 8én az vagyok) és emlékeznek, amikor egy hálaadási vacsorára kellett vigyáznia Tomnak, az egerek telepes sapkát vettek fel, tom meg indiánnak öltözött és úgy harcoltak. Egyszer az egerek a farkára lőttek egy gyertyát, amitől pillanatok alatt fellbbant és porrá égett. na ez a Cartoon Network verziójában már nincs benne... Ez ami durva.. Már a Tom & Jerry-t is vágják a cenzorok. Mi lesz a következő? Hupikékből kivágják Hókit? Vagy Süsü-ből a gonosz katonákat? Ez már elmebeteg. A gyereknek igenis kell félnie.. (egészséges félelemről beszélek). Mi is horroron nőttünk fel. (Piroska - kannibalizmus, Hófehérke - előre kiterelt, hidegvérő gyilkosság, Jancsi és Juliska - szintén kannibaliznus, Forró vizet a kopaszra - szadizmus) és mégsem vagyunk állat tömeggyilkosok (tisztelet a kivételnek ) Szóval beteg ez a világ.. ha már a meséket is átalakítják, hgoy megkíméljék néhány alaklmatlan szülő gyerekét.. (kíváncsi leszek mi lesz azokkal a csemetékkel akiket anyuci-apuci addig óv mindenféle "erőszaktól" és "gonoszságtól", hogy csak 10-14 évesen szembesülnek vele.. akkora hátrány éri őket a többi gyerekhez képest, hogy na.. mert szerintem kellenek ezek a dolgok, hogy kialakuljon a gyerek értékrendje.. és különbséget tudjon tenni.)
Tom Fireheart:
Ja, gyakorlatilag a a kettéfűrészeléstől kezdve a felrobbantásig minden létező dolgot megcsináltak Tommal amit lehetett, persze Jerry-t is kilapították párszor.
De a legdurvább az volt, hogy az egyik rész végén tényleg kivégezték Tomot, persze direktbe nem mutatták, csak azt, hogy lezuhan a guillotine...
kaine:
Ne lepődj meg a Tom és Jerry mindig is horror rajzfilm volt...
VTomi:
Szeretném megosztani veletek életem eddigi legmegrázóbb élményét, mely a TV előtt ért...
Tulajdonképpen a Whaddafakkba akartam írni, de most nem minősítek, remélem, ti majd elhordjátok az alkotókat...
Szóval borzalmam tárgya, bármily meglepő: Tom & Jerry
Szóval az epizód arról szólt, ohgy Tom alszik a nappaliban; Jerry meg egy másik, szürke egér pedig a kéményről szivatják. Szóval a szürke leereszti zsinegen Jerryt, aki pofán vágja a macskát, majd a kezébe nyomja a légycsapót, a felriadt TOm pedig nem érti, mi van. Idáig volt vicces, attól pedig, ami jött, megállt a szívverésem és csak néztem a készüléket.
Szóval Tom visszaalszik, Jerry pedig újra leereszkedik a kéményen, kezében egy pisztollyal. (!) Jerry berakja az alvó macska kezébe a pisztolyt, átlövi a fejét, majd visszasüvít a kémény tetejére, és kifekszik a másik egérrel egyetemben a röhögéstől, Tom pedig ijedtében még egyszer átlövi a skalpját... De igazából a következőtől fagyott meg az ereimben a vér.
Szóval a macska visszateszi a fejét a párnára és behunyja a szemét. Jerry lyukat fúr a plafonba és leereszti az akasztókötelet. (!) Tom felkapja a fejét, és mikor körülnéz, beteszi a nyakát a hurokba, majd visszahajtja a fejét. Jerry a kezébe ereszti a kötél másik végét. Tom érdeklődve elkezdi rángatni, mire összeszorul a nyakán a hurok, és elkezd fuldokolni, az egerek pedig óízűen röhögnek rajta...
Szóval ezek után már nem is lepődtem meg, hogy következőleg a macska kezébe ketchuppal leöntött kést adtak...
Na kéremszépen emberek, csak engem döbbentett ez le ennyire, vagy tényleg nem szabad a gyereket már a gyerekcsatornák elé ültetni se? Várom a véleményeket...
Tom Fireheart:
--- Idézet ---Egyszer csak felsikít a cica, előkapja a telefonját, és hívja az anyukáját. "anyu elfelejtettem beállítani a csacska angyalt a video-ra, vegyétek fel."
--- Idézet vége ---
Ez jó!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése