HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1060/1125) > >>

Nitro:
A most indultra gondolt szam. Amiben nem a Zöld manó van. Aműgy a lapok minőségére abszolút nem lehet panasz, nagyon jó papírra nyomódtak. De aggódom, hogy elbír-e a magyar piac ennyit.  

Spidáj:
Oks szam köszi !
Új pókember alatt azt érted ami már régóta fut és a legujjabb száma
Vagy pedig ami most kezdődik új pókember.
Egyébként 1 kérdés.
a 27. részt még lehet kapni a pókiból?
mer a 26.os volt az utsó amit +vettem.
aminek a végén a zöldmanó lenyúlja mj-t.

szam:

--- Idézet ---télleg ti mit szóltok hogy nemsokára már havi 5 comics jelenik +?
--- Idézet vége ---
Sőt... nem is nemsokára, az X-Men és a Pókember (Panini) már ki is jött... sőt... a szeptemberi Semices Póki is már ide tartozik, ugyanis ha nem lett volna új kiadó, nem is lett volna szeptemberi Ultimate Pók...

--- Idézet ---Ez tök jó...lenne (Én is hallottam már efféle híreket)
--- Idézet vége ---
Amik igazából hálistennek tények  

--- Idézet ---Én kapásból előfizetek az X-Menre meg a Pókemberre
--- Idézet vége ---
Amit ugye egyelőre nem lehet

Egyébként biztos, ami biztos, én venni fogom mindet... aszondom ami a csövön kifér, jöhet... a különszámokat is behúzom (na jó... a Képes-kiadó képregényeivel még adós vagyok magamnak  ), mert nem akármilyen cuccok fognak jönni...
Porthos! Te mindenképp vedd meg az új Pókembert! A kredit uccsó magyar szereplője (akinek neve alatt ez szerepel: "betűk")... na... ő a te embered...

VTomi:
Én kapásból előfizetek az X-Menre meg a Pókemberre, másik kettőből meg próbapéldányt veszek.
(Tudom, furcsa, hogy Fáklya-mániám ellenére nem csapok le F4-re, de nekem eddig minden más F4-comic csalódást okozott a Fáklyán kívül)

regnar:
Ez tök jó...lenne (Én is hallottam már efféle híreket)

Volt már olyan, hogy elindult egy halom képregény, aztán szép lassan kikoptak... sajnos (pl Spawn, Aliens, Predator, Tarzan, Terminator stb..) Szóval én óvatosan kezelem ezeket a híreket... Kár, hogy így kell hozzáállni de mindig benne van, hogy egyszer csak felszívódik a képregény...  

Mindenesetre én biztos, hogy bevásárolok majd belőlük, aztán pár szám után eldöntöm mi marad véglegesen...

Jelenleg a Star Wars tartja magát elég szépen, ha jól emlékszem már 97 óta jelenik meg..  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése