HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Nitro:
Bennem csak az egyik rész marad meg erőteljesen, amikor az a földökívüli valami kesztyűket (?) adott nekik, és valami Conquest néven működtek és egymás ellen nyomultak. Amikor az afrikai srác 9-es erősségű földrengést csinált a tengeren, aztán meg jött a cunami...
Archant:
Engem az Anyum növére utált amikor náluk voltam,és néztem.Mindig azt mondta h minek nézem..ugysem értek semmit..én meg hüje rávágtam tök ugyanazt amit elmondtak a tv-be angolul.Akkor még azt hittem ugyérti hogy rosszul hallom...Mamámnál szerettem nézni...föleg amikor volt az a vonatos kis filmecske amikor a vonatok történetét mutatták be ien kis viccek játékokkal vagy modellekkel.És sírtam egyszer rajta mert eggyik kis vonatot befalazták mert már nem volt müködő képes
Punkológus:
én kiskoromban, pontosan azért, hogy ilyeneket nézzek. Anyámék de utálták
Archant:
Jaj a Bolygó kapitánya..még 5 évesen néztem a Cartoonon de nem értettem szart se mert angolul volt.De azért jó volt.Mindig vártam mikor jön előga bolygó kapitány ő volt a legszimpibb.Aztán 7 év mulva már magyarban nézhettem volna a reggeli 6 műsorban.De ki olyan hüje h szombaton felkel 6-kor?
Punkológus:
meggyőztél spidáj és hogyan volt az ellen-gyűrűk jelszava, mert arra már én sem emlékszem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése