HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (1022/1125) > >>

Micho:
ne már! augusztusig is lesz még pár frissítés... aztán nehogy csak a last minute turnusba férj bele  (bár sztem teljesen jó)

köszi az elismerést a banda nevében...  
biztos mindenki azt hitte, hogy a retró-hét után a HZs punnyadni fog...   de hát így alakult, honosítóink szorgalmasan dolgoznak, így nincs értelme visszatartani az anyagot... vagy hogy hetente vagy kéthetente kikerüljön egy nyamvadt képregény  
csak remélni merjük, hogy a retró-hét után sem lankad a véleményezés, ha már mi maradtunk talpon széles-e vidéken az undergroundon így nyáron...  

regnar:
Csak itt csendben jegyzem meg, hgoy kénytelen leszek lemondani az augusztusra tervezett nyaralásomat, mert megjött az újabb frissítés. Még a retróval sem végeztem, az X-akták a holdban van, és itt az újabb, de olyan részekkel, amelyeket azonnal olvasna az ember, egyszerre.  
Nagyok vagytok          

Gorgonita:
A következő állítás hamis. Az előző állítás igaz.  

Spidáj:
X-fanzine-n van egy Wolverine-Hulk sztori amiben van 1 társalgás amin jót röhögtem  

Kislány: Logan?Te rajzolsz?
Logan: Nem.
Kislány: Te beszélsz a halott lényekkel?
Logan: Nem.
Kislány: Tehát miben vagy jó?
Logan: Lények csonkításában. Jobbára megölésében.
Kislány: Rendben ez is valami...

Pádi:
Nekem az is eszembejutott amikor csináltak egy Anti kapitányt.
Hát az kész volt, amikor az anti kapitány megjelent egyszerűen röhögőgörvsöt kapott az ember mert sz*r darabkák lengedeztek rajta.  

Ha már retróhét.
Sonicot nem akartok honosítani?
A mostan itörténetek ha jól tudom egész jók.
A Sonic the Hedgehog, nem a fospuska Sonic X.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése