HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
KiD:
A saját sorozatok epizódjai sorban követik egymást a menükben, egymáshoz képest viszont nehéz követni a szálakat, és azt hiszem, mindannyiunk nevében mondhatom, hogy fölösleges is. Bár létezik olyan oldal a neten, amely teljes időrendbe szeretné szedni a teljes Marvel világot...
A főoldalon nézd át az ajánlott linkeket, több más oldalon is találsz Marvel képregényeket.
Darth Viktor:
Valaki le tudná nekem írni, hogy milyen sorrendben olvassam el az itteni marveles képregényeket? Meg hogy a különböző történetek (pl: pókember, f4) eseményei hogy követik egymást? Ja, meg ha tudtok olyan oldalt, ahol még van marveles képregény, ami itt nincs, akkor írjátok, és illesszétek az időrendbe. előre is köszi
remélem jó témába tettem ki a kérdésemet (:
spoiler mentesen!
Balakin:
Mivel a világon mindenki imádja a LEGO-t (kivéve engem) ezért gondoltam megosztom, hogy idén jön az első Doctor Who (és Wall-E) LEGO szett! És mivel LEGO, gondolom magyarországon is könnyen beszerezhető lesz majd.
Lazlo:
--- Idézetet írta: talgaby - 2015. Január 15., 16:21:57 ---Hm, talán Snake erre jár, és tud valamit mondani. A mackó visszavonulása óta ő viszi a boltot.
--- Idézet vége ---
Oké, köszi!
talgaby:
Hm, talán Snake erre jár, és tud valamit mondani. A mackó visszavonulása óta ő viszi a boltot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése