HálóZsák fórumok > OFF topik
Csevej-csenöl
Micho:
igen, feltétlen fontos, hogy böngészővel töltsd
talgaby:
(rapidshare.de? Az kegyetlen. A kaskus.com megdögléséig én is onnan szedtem le pár képregényt, egyszerűen gyilkos. És amit Micho kihagyott, hogy letöltésvezérlővel/gyorsítóval ne is próbálkozz, mert úgy kivág, mit a sicc!)
Micho:
dzsihad-nak Frank Miller: 300 képregény letöltése
1. először olvasd végig, mert nem lesz egyszerű a letöltése
(kivéve ha ismered a rapidhsare szabályait)
2. ellátogatsz erre a linkre
KATT IDE
3. lemész a lap aljára, ráklikkelsz a FREE gombra, a jobb alsó sarokban.
4. utána az oldal közepén lesz egy számláló, meg kell várni, míg lejár.
5. ha lejárt, bedob egy fura krix-krax kódot, amiből kiolvashatsz egy jelszót (nálam most pl. 7CB, de nálad változni fog biztos) ezt pötyögd be a mellette lévő ablakba, és kattints a download from Cogan-network gombra, és indul is a letöltés.
vigyázz, ne ronts el semmit, mert aztán várhatsz, míg újra engedélyezi a letöltést. egyébként megnéztem, elindul a töltés, 75 MB körül van.
bye
exactlee:
Másik gépemen ú Opera van, de ott nem bugos az a csodás négyzetelkerülős játék meg eddig lusta voltam felrakni erre
Schmatzy:
1. Archant, a Windows XP alapértelmezett fontját Tahoma-nak hívják. Alapesetben antialias nélkül, 8pt vagy 10pt méretben ír a képernyőre. Most már mindent tudsz, hogy hamisítani tudjál.
2. Ha mégsem, akkor még mindig ott van a kedvencem: a pixelgrafika! Ergo pixelről pixelre átírsz mindent. Nagyon jó móka, én órákig el tudok lenni vele. (Üssetek!)
3. exactlee, az Opera már vagy három hónapja ingyenes, töltsd le a legfrissebb verziót, és akkor nem zavar az a banner.
Graf, ezt nézd, mekkora geek beszólás!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése