HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (101/1125) > >>

Sepi:
Huh, hát ez szerintem eléggé lehetetlen küldetés. Hiszen szó szerint több ezer képregényről van szó, és eddig még nem készült teljes átfogó lista az elkészült honosításokról, holott volt rá több próbálkozás is.

Darth Viktor:
Azoknak a képregény sorozatoknak az angol címét, amikből fordítottak hazai oldalakra, leírnátok betűrendbe, vagy küldenétek valami linket ahol ez a lista már megvan? Légyszi :brow:

Zsoldos72:
Sziasztok!

Most indulófélben lévő honosító oldalra keresek lelkes jelentkezőket az alábbi feladatokhoz. Az oldal többfajta képregénnyel foglalkozna: TV sorozat adaptációk (pl. The Strain, Sons of Anarchy, Vampire Diaries, stb.), populáris scifi (pl. Alien, Predator, Alfa Holdbázis, Terminator, stb.) és sok más.

Leginkább szükségem lenne:
- fordítóra,
- lektorra,
- borítósra,
- és beíróra

Ha bármilyen kérdésed van, kérlek keress meg itt a fórumon privát üzenetben.

zozi56:

--- Idézetet írta: grrrgo79 - 2015. Március 12., 11:20:19 ---Sziasztok!

Nem tudom a hibákat hol lehet bejelenteni, de két IP címről is hálózati hibát ír ki a rendszer ha a halozsak.hu-ról cbr-t szeretnék letölteni. Gondoltam szólok a hibáról. (Ha esetleg van valahol hiba fórum akkor szóljatok és legközelebb oda írok.)

--- Idézet vége ---
Szia!

Megneztem, nalam mukodik. Nalad azota sem megy? A hibakat ide szoktuk varni (azt a topikot mindig nezem, ezt ritkabban).

Zerit:
 :(
Bár tudtuk, hogy nagyon beteg, de akkor is...
Biztos vagyok, hogy a regényei által még sokáig fog élni.

(A legelső Zsákos honosításom egy korongvilág adaptáció volt.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése