HálóZsák fórumok > OFF topik

Csevej-csenöl

<< < (11/1125) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: turkia - 2021. Május 09., 22:49:27 ---Ja, viszont ideje lenne átírni Fátum származását, mert -mint tudjuk- hát ő nem éppen svéd. Aztán negatív karakter is...ez így nem polkorrekt. :lol:

--- Idézet vége ---
Nem igazán, mert Fátum doki származásilag már kezdetek óta roma... Ennél polkorektebbé nehezen tehetnék.

turkia:
Ja, értem srácok. Akkor ez is amolyan megélhetési, érzékenyítő divathóbort. De akkor valóban csak imitátorokról van szó, én azt hittem, Rogers lett az új "feketepeterparker-vezér-nickfury". Ja, viszont ideje lenne átírni Fátum származását, mert -mint tudjuk- hát ő nem éppen svéd. Aztán negatív karakter is...ez így nem polkorrekt. :lol:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Május 09., 20:09:41 ---...akikat az igazi Kapi inspirált arra, hogy tegyenek valamit a közösség megsegítésére. (...) Egy másik meg indián és így tovább.

--- Idézet vége ---

Ja, hát rendesen ki is verte a biztosítékot jó pár SJW-nál.

Aldarion:

--- Idézetet írta: turkia - 2021. Május 09., 18:06:11 ---Most olvasgattam vissza. Amerika Kapitány homoszexuális LESZ? Tehát ezek szerint eddig nem volt az...  :badteeth:

--- Idézet vége ---
De nem a Kapi. A koncepció lényege az, hogy körbejárják amerikát és megmutatják, hogy az egyes közösségeknek megvannak a maguk "Amerika Kapitányai", akikat az igazi Kapi inspirált arra, hogy tegyenek valamit a közösség megsegítésére. És az egyik ilyen lesz majd meleg. Egy másik meg indián és így tovább. Amúgy nem értem, miért csinálnak ebből akkora ügyet sokan. Ezek a figurák kb. olyanok, mint azok a Batman imitátorok, akiket A Sötét lovag elején láthattunk.

turkia:
Most olvasgattam vissza. Amerika Kapitány homoszexuális LESZ? Tehát ezek szerint eddig nem volt az...  :badteeth:

Őszintén szólva azon meg nem csodálkozom, hogy a Megtorlót elkezdték ajnározni azok, akiknek nem tetszik a szélsőbalos blm, meg lmbqtm, vagy milyen mozgalmak erőszakos akciói. Egyébként hiba, ha ezt a dizni "lereagálja". Ez lényegében egy mesefigura, semmi egyéb. Írják olyannak, amilyennek lennie kell és ne olyannak, amilyet egy gazdag, szemellenzős new york-i tanácsadó majd aggódva javasol. Eszembe jutott egy beszélgetés a feleségemmel kb 5 évvel korábbról. Mondtam neki, figyeld meg, amilyen szólásszabadságot csorbító, kettős mérce politikát folytat az usa, biztos lesz valamiféle erőszakhullám odakint. Eleve elég agresszív ország, várható volt. Mondjuk én egy fehér kitörésre számítottam, ehhez képest néger-spanyol csoportok (meg persze fehérek is) gyújtogattak és még demagógabb lett a rendszer, mint volt. :lol: :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése